OnurMutlu demiş ki:hard9rock demiş ki:vaaay..demek rocktüel de cıkıyosunuz haa..valla benm aklıma gelmişti o fikir ama bi türlü foruma girdigim zaman hatırlayamadım onu...9 temmuzda tv başına 🙂
Eyvallah sagolasın yaptık bir program bakalım 6 tane şarkı çaldık birde minik bir röportaj var pek bişey demesekde olsun artık olduğu kadar🙂
9 temmuz pazar günü saat 15:30 da sanırım izleyin derim ne deyim başka🙂
sevgiler hoşçakalın.....
hard9rock demiş ki:yaa umarım gel dedim i çalmışsınızdır 🙂 artık onada bi kayıt bekliyorum valla..favori şarkım...
barker demiş ki:OnurMutlu demiş ki:hard9rock demiş ki:vaaay..demek rocktüel de cıkıyosunuz haa..valla benm aklıma gelmişti o fikir ama bi türlü foruma girdigim zaman hatırlayamadım onu...9 temmuzda tv başına 🙂
Eyvallah sagolasın yaptık bir program bakalım 6 tane şarkı çaldık birde minik bir röportaj var pek bişey demesekde olsun artık olduğu kadar🙂
9 temmuz pazar günü saat 15:30 da sanırım izleyin derim ne deyim başka🙂
sevgiler hoşçakalın.....
Ozaman 9 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ Tv başındayız.. 🙂 Gerçekten çok başarılı olduğunuza inanıyorum başarılarınızın devamını dilerim...Görüşmek üzere
hard9rock demiş ki:gel dedim i çaldıgınıza çok sevindim vallahi 🙂 şimdi gel dedim e kayıt bekliyoruz ona göre 🙂
cmd_17 demiş ki:ROCKTUEL.....mükemmeldiiii..tebrik ediyorum.. 😉
maresalx demiş ki:ben bi kaydinizi dinledim cok hoş tebrik ederim
Vallahi ehuhe teşekkürler ama bildiğin amatör yavv🙂bilgisayarda işte cubase falan yani studyoda yapılmadı ev ortamı bi amatör kayıt ortamı beğendiysen gerçekten teşekkürler umarız diğer parçalarımızı da beğeirsin, bu gece saat sabah 5 de tv8 de tekrar yayınında 7 parça canlı performans sergilicez olaki tekrarı yakalarsanız izleyin derim ben bende ilk defa izlicem ama gayet güzel olduğuna dair bir söylentidir gidiyor🙂maresalx demiş ki:bu kayit amator degil taş gibi kayit bu arada!
Hope demiş ki:ben rocktüel de izledim dinledim şarkıları beğendim ama vokalistin hareketlerini kaan tangöze ye acaip benzettim yani bayaa benzio hareketler gitar çalışı mikrofon tutuşu