King V ve türevleri @GERGE nin de dediği gibi stratocaster ve diğer superstratlar kadar rahat gelmeyebilir, çalım tarzı daha ziyade klasik gitar çalım pozisyonu gibi (yani otururken kanatları sağ bacak içine dayayıp sol bacakla da gövde altından destekleyerek) çalındığı için herkese uymayabiliyor. Benim için dünyadaki en rahat gitarlar, evdeki silahşörlerimin hepsi V ve aşırı memnunum bu durumdan. Eğer size de fenderden sonra uyup uymayacağını merak ediyorsanız bir yerlerde bulup mutlaka denemelisiniz tam bir V kasa gitar (rr kasalardan bahsetmiyorum) @DarthVader
Bir seymour duncan fanı olarak blackouts veya fishman fikrine kesinlikle katılıyorum, abh-1 set takılı gitarımı pratik yaptığımız yerdeki marshall mg100 kafa kabine doğrudan bağlıyorum ve araya başka bir şey koymadan gayet güzel ses alabiliyorum -ki mg100 gayet kötü bir amfidir. Bunu setin bağlı olduğu gitarım maun gövde ve sapa sahip, bilgi amaçlı yazıyorum.
Bütün bunların yanında bu bileşenleri duyabileceğin bir ekipmana sahip olman çok önemli, yine @GERGE hocamın dediği gibi. Sahip olduğunuz amfiyi tanımıyorum ama merak edip youtube’da baktığım örneklerine göre işinizi görecek tarzda.
Umarım yardımcı olabilmişimdir az da olsa, kolay gelsin. 🤘🏻
Bir seymour duncan fanı olarak blackouts veya fishman fikrine kesinlikle katılıyorum, abh-1 set takılı gitarımı pratik yaptığımız yerdeki marshall mg100 kafa kabine doğrudan bağlıyorum ve araya başka bir şey koymadan gayet güzel ses alabiliyorum -ki mg100 gayet kötü bir amfidir. Bunu setin bağlı olduğu gitarım maun gövde ve sapa sahip, bilgi amaçlı yazıyorum.
Bütün bunların yanında bu bileşenleri duyabileceğin bir ekipmana sahip olman çok önemli, yine @GERGE hocamın dediği gibi. Sahip olduğunuz amfiyi tanımıyorum ama merak edip youtube’da baktığım örneklerine göre işinizi görecek tarzda.
Umarım yardımcı olabilmişimdir az da olsa, kolay gelsin. 🤘🏻