Bu esnada Türkiye'den Headrush Core satınalma arkadaşlara T-shirt geldi mi hediye olarak?
Ben yurtdışından aldım, t-shirt hediyesi ile geldi
Ben yurtdışından aldım, t-shirt hediyesi ile geldi
Cihazın içine atabiliyorsun biliyorsun değil mi?Selamlar. Headrush' ı AUX yerine Bluetooth ile bağlıyorum, backing track ile üzerine solo çalmak için fakat ses hep kesik kesik geliyor. Başına gelen var mı?
Hafıza olduğunu biliyordum dediğin yöntemi ayrıca yapacağım abi fakat Spotify' dan bir şarkı açıp üzerine çalmak istediğim zaman sorun yaşıyorum. Bana denk geldi demek ki.Cihazın içine atabiliyorsun biliyorsun değil mi?
Backing track brasil diye bir site var ordan indir backing parçaları,dropbox hesabına(yoksa açmalısın) gönderiyorsun,sonra practice kısmından üstüne çalabilirsin.Bluetooth dan uğraşma bence.
wifi kapat... cihaz hem wifi hem bt aynı anda bağlantı varsa yapabilir... firmware update yapmazken zaten gerek yok wifiSelamlar. Headrush' ı AUX yerine Bluetooth ile bağlıyorum, backing track ile üzerine solo çalmak için fakat ses hep kesik kesik geliyor. Başına gelen var mı?
evet ama bu durumda Katana hoparlörü (kabini) kullanmış oluyorsun... yani Core cihazında IR kapatırsan daha iyi olabilir... kapatmazsan iki kabin arka arkaya ve sesin asıl çıktığı kabin Katana gibi olmuş olur... uzun vadede Monitor bir nebze daha iyi ama şu anda da işin görülürelimdeki katana 50W mk2'nin "poweramp in" soketinden bağladım.
Gigboard'da var 270 ama çok dert etme, Core'daki 50 (30'u gitar kalanlar bass ve vokal) işini görür. Zaten amaç preset kullanmak değil onları birer atlama tahtası gibi kullanıp kendi ayarlarını veya "RIG"lerini oluşturmak. 270+50 hepsini tek tek çaldım, inan bir tanesi bile aha buymuş diye döndüğüm şey değil ama bir çoğunu ufak ayarlamalarla kendi RIG'im olarak Save ettim kullanıyorum... boşver 270'i yani dert etme... bulursan da al koy zararı yok.core içinde 270 dahili preset var sanıyordum, ancak yanılmışım, sadece 50 tane varmış. Bunlar bana çok az geldi.
Axe fx3 en iyisi tabiiBir alet bu kadar övülmemeli bence 😂 axe fx elindeyken bu kadar gazlama ile core alası geliyor insanın.
Öncelikle açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.evet ama bu durumda Katana hoparlörü (kabini) kullanmış oluyorsun... yani Core cihazında IR kapatırsan daha iyi olabilir... kapatmazsan iki kabin arka arkaya ve sesin asıl çıktığı kabin Katana gibi olmuş olur... uzun vadede Monitor bir nebze daha iyi ama şu anda da işin görülür
Gigboard'da var 270 ama çok dert etme, Core'daki 50 (30'u gitar kalanlar bass ve vokal) işini görür. Zaten amaç preset kullanmak değil onları birer atlama tahtası gibi kullanıp kendi ayarlarını veya "RIG"lerini oluşturmak. 270+50 hepsini tek tek çaldım, inan bir tanesi bile aha buymuş diye döndüğüm şey değil ama bir çoğunu ufak ayarlamalarla kendi RIG'im olarak Save ettim kullanıyorum... boşver 270'i yani dert etme... bulursan da al koy zararı yok.
Ana ekranında sağda gitar in ayarlarınıda kontrol edebilirsin.Evet bu ayarları denedim ve ses artışı sağladım. Cihazı aldığım gibi son sürüme güncelledim. Merak ettiğim acaba güncelleme ile mi böyle olduğu.
Evet üstadım. Bulsak fena olmaz. Bu arada choptones.com sitesinin tonlarının çok iyi olduğu yazıyor yabancı forumlarda. Paket başı 19,90 euro çoğunun fiyatı. Siz bunlardan hiç kullandınız mı, almaya değer mi acaba, ne dersiniz?Vahşi Batı ilk yerleşimcilerin Gold Rush dönemi gibi oldu... kazmayı küreği alan altın bulacaz diye.. biz de headrush ile ton bulacaz diye saldırdık 🙂
GoldRush 👏👏👏Vahşi Batı ilk yerleşimcilerin Gold Rush dönemi gibi oldu... kazmayı küreği alan altın bulacaz diye.. biz de headrush ile ton bulacaz diye saldırdık 🙂