GoldRush 👏👏👏
Şu espriyi yapmadan geçmeyelim o zaman cumartesi fiskisi ile 😀
GoldRush 👏👏👏
Bana Özel mesajdan email adresinizi yazın. Bende kayıtlı hepsi. Bakayım zipleyince boyutu çok büyük olmaz ise mail ile gonderirimÖncelikle açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.
Şimdilik katanaya devam o zaman ama ir'siz olacak şekilde ayarlayacağım.
Gigboard ve benzerlerindeki şu standart 270 presete ulaşmak istememdeki amaç da aslında bir nebze sizin de yaptığınız gibi bunlardan hareketle kendi ayarlarımı daha kolay oluşturabilmek. Siz gigboard'u satmıştınız diye hatırlıyorum. Bu nedenle elinizde o 270 preset de yoktur muhtemelen. O zaman diğer forumdaşlardan rica etmeye devam edelim. 😀
O kureklere tel gerip gitar yaptı bu abiler. Küreği vurduğu zaman altınları çekerken çıkan sesler de distortion oldu efekt oldu. Taa arkada duran dayı şirketin kurucusu. Patron olarak uzaktan denetliyor çalışanlarını 😄162588 eklentisini görüntüle
Şu espriyi yapmadan geçmeyelim o zaman cumartesi fiskisi ile 😀
Cennetlik bir hareket 🙏🏻Bana Özel mesajdan email adresinizi yazın. Bende kayıtlı hepsi. Bakayım zipleyince boyutu çok büyük olmaz ise mail ile gonderirim
Katana MK2 50 wattlık anfi elimdeki. Sadece kabin değil, yani bu durumda nasıl tanımlanıyor; frfr mı yoksa kabin mi, tam bilemedim...Katananın speakeri cabin speakerı mı? Yoksa frfr mı? Eğer frfr ise ir'ı kapatmamanız lazım sanki.
Cennetlik bir hareket 🙏🏻
Şimdi Headrush bir processor, katana da procesorlu bir amfi gibi. Temiz ses alabilmek için en clean ve efektsiz ayar ne ise öncelikle ona almanız lazım Katanayi. Diğer türlü preampler, pedaller, efektler ustuste biner temiz bir ses çıkmaz.Katana MK2 50 wattlık anfi elimdeki. Sadece kabin değil, yani bu durumda nasıl tanımlanıyor; frfr mı yoksa kabin mi, tam bilemedim...
Power amp'ten giriş yapınca bu model katananın efektör ile kullanılabileceğini okumuştum bir ara Reddit'te. Bu şekilde bağladım ama ne kadar sağlıklı olduğunu bilemiyorum, elimde kıyaslayabileceğim başka bir şey olmayınca.
Sitede Models diye bir sayfa var… sıralı tam liste.Bununla ilgili hiçbiryerde bir kaynakta bulamadım mesela yeni eklenen amp bunlar toplam amp sayısı bu vs
Ekteki pdf dosyasında yeni Headrush serisindeki amfi kabin, pedal tüm efektlerin listesi bulunmakta. Ben 300 den fazla saydım. Eski serielrde bu kadar yoktu. Burada klon ve revalver da var yüzlerce.Bununla ilgili hiçbiryerde bir kaynakta bulamadım mesela yeni eklenen amp bunlar toplam amp sayısı bu vs
Headrush cloud değil mi dediğiniz yer?Hayırlı olsun.
Bulutta çok iyi bir tane akustik rig buldum. Elektro gitarı bile bayaa akustiğe cevirdi. Akustak gitar bağlarken çok iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum. Bulup indirebilirsiniz siz de