Sahneye götürmeye kıyamayabilirsiniz bir süre sonra 😀Siparişi verdim analog setupu satılığa koydum bel fıtığı olacam yoksa stüdyoya sahneye taşımaktan pişman etmez inş
güzelmiş... ama bende acayip cıs cıss etti presence filan kıstım, muhtemelen output seviyesi ve/veya hoparlör farkıBeğeneceğinizi düşündüğüm bir RIG bıraktım clouda.
Selamlar bir ara Headrush pedallarının listesi vardı sende onu bulamıyorum. Rica etsem paylaşabilir misin abi?Headrush core kullanma kılavuzu ekte.
Ayrıca link olarak da:
Önceki mesajıma da ekledim bu dosyayı tekrardan. Aynı yerde olsun, ise yarayabilirSelamlar bir ara Headrush pedallarının listesi vardı sende onu bulamıyorum. Rica etsem paylaşabilir misin abi?
Ayarlardan usb'yi aktif etmeniz gerekiyorBugün ilk kez audio interface olarak laptopa bağlamayı deneyeceğim. Reaper kurdum, ama ses alamadım henüz. Bir kahve molası sonrası devam ederim.
Bu esnada USB çıkışını cep telefonuna sorunsuz baglayabildim
Sanki bu sorunu son firmware ile gidermişlerdi. Ben backing track kullanmıyorum, ama firmware release note çoğunlukla bu sorunlarla ilgiliydiüstte de yazdım ama net emin oldum artık... cloud işleri yapmanız bitince wifi mutlaka kapatın, yoksa bt ile çakışıyor, YouTube backing track çalarken sürekli kıtı kıtı kesinti yapıyor