Headrush Prosesör Bilgi Paylaşımı

Selamlar herkese. Ya bu Core modelinde neden Plexi cover üretilmiyor bana biri açıklayabilir mi? Yahu Prime, eski üretilen Gigboard, MX5 için bile var ama Core için yok.

HeadRush Pedalboard cover - Decksaver

En son kendim yapacağım. Başka denk gelenler var mı sağda solda. Case şeklinde değil sadece plexi bir cover lazım. Çocuklar oyuncak gelip vuruyorlar evde. 🙂

Ben öyle yaptım 🤣

Ekran için plexi var ama yurtdışında.
Çok zor birşey değil aslında, istediğiniz ölçüde kestirmek lazım malzemeyi. 55 Euro da çok yüksek bir tutar bu karar basit birşey için.
Bazı Fractal modelleri için tüm gövdeyi ve ekranı kaplayan modelleri de var aşağıdaki sitede

175830 eklentisini görüntüle 175831 eklentisini görüntüle 175832 eklentisini görüntüle
Ekrandan çok metal bölgeyi korumam lazım gibi abi. Ekran kısmını açık bırakacağım sadece. Artık birine kestireceğim.

Herkesin istediği pc editör özelliği gelmiş ? Bu telefon içinde dahil mi? Ben henüz headrush sahibi değilim mooer ge200 kullanıyorum ve kulaklıkla çalıyorum (Superlux HD-681). Headrush core almak istiyorum arada ki fiyat farkına değecek bir verim alır mıyım? Kulaklıkla çaldığım için soruyorum.

Herkesin istediği pc editör özelliği gelmiş ? Bu telefon içinde dahil mi? Ben henüz headrush sahibi değilim mooer ge200 kullanıyorum ve kulaklıkla çalıyorum (Superlux HD-681). Headrush core almak istiyorum arada ki fiyat farkına değecek bir verim alır mıyım? Kulaklıkla çaldığım için soruyorum.
Kullanılan amfilere göre değişiyor aslında, Mooer’da amfiler cihazdakiler kadar ve örneğin bir blues tonu için güzel amfi tonu yakalanamazsa öyle idare etmek zorunda kalınıyor. Headrush’a dışarıdan amfi profili yüklenebiliyor ve cihazın kendisi de amfi ve drive pedallarını klonlayabiliyor.

Başka bir örnek de ikisinde de olmayan bir amfi için (mesela Hughes & Kettner, Mesa ve Marshall her üründe varken neden H&K amfileri yok bilmiyorum) Mooer’da yapılabilecek bir şey yok, fakat Headrush için belki biri cloud’a kolon almış olabiliyor.

Evet telefon içinde dahil, tarayıcı üzerinden yapılıyor. Yakın zamanda uygulamada gelebilir diye düşünüyorum.

Headrush Flex Prime ve Boss GX-10 Zuhal mağazasına gelmiş. 23k fiyat.

Şu an 16k’da TONEX almak daha mı mantıklı yoksa 100 €’ya TONEX MAX (sadece yazılımı) al deyip iPad/Focusrite gen 3’le mi kullan dersiniz?

4 seçenek arasında kaldım:

A) Headrush Flex Prime (23k TL)
B) Boss GX-10 (23k TL)
C) TONEX pedal (TONEX max yazılımı da geliyor pedalın yanında bu arada) (16k TL)
D) TONEX MAX sadece yazılım (3.6k TL)

Headrush Flex Prime ve Boss GX-10 Zuhal mağazasına gelmiş. 23k fiyat.

Şu an 16k’da TONEX almak daha mı mantıklı yoksa 100 €’ya TONEX MAX (sadece yazılımı) al deyip iPad/Focusrite gen 3’le mi kullan dersiniz?

4 seçenek arasında kaldım:

A) Headrush Flex Prime (23k TL)
B) Boss GX-10 (23k TL)
C) TONEX pedal (TONEX max yazılımı da geliyor pedalın yanında bu arada) (16k TL)
D) TONEX MAX sadece yazılım (3.6k TL)
Zuhal'in sayfasında göremedim Flex Prime'ı, link varsa atabilirmisiniz?

Zuhal'in sayfasında göremedim Flex Prime'ı, link varsa atabilirmisiniz?
merhaba sitede yoktu fakat geçen gün gittim baktım gelmiş ürün, yakında siteye koyarlar. Boss GX10'da sitede görünüyordu ama mağazada yoktu. İki ürün de 1-2 hafta içerisinde gelmiş olur. Gerçi Tonex MAX aldığım için bu ürünleri alamayacağım, alacak olanlara hayırlı olsun deneyimlerini yazabilirlerse de yeni alacak arkadaşlara yardımcı olabilir.

Geri