birde aranızdan birçok kişinin okuduğunu sandığım tanrıların arabaları var o da beni şok eden kitaplardandır
edininiz
okuyunuz
edininiz
okuyunuz
Tanrıların Arabaları eserinin bir klasik olabileceği konusunda hemfikirim ama kitabın adını söylediğinde fantazi tarzında bir yapıt bekleyenler de var. 😀 Kitabın yanısıra bir de aynı ada sahip bir belgesel var. Onun da kitabı kadar başarılı olduğunu söyleyebilirim.denoktabenokta demiş ki:birde aranızdan birçok kişinin okuduğunu sandığım tanrıların arabaları var o da beni şok eden kitaplardandır
edininiz
okuyunuz
birde o kitabın devamı olan ''Yıldızlara Dönüş'' var.O adının beklentisini daha çok karşılıyo denilebilir.Çok ilginç bir şey aklımda kalan,kitabın yazarı prof. Eric Van Döniken insanların bizim inandığımız Allah'tan başka uzaylılar tarafından yaratıldığını düşünuyor.silent_guitar demiş ki:Tanrıların Arabaları eserinin bir klasik olabileceği konusunda hemfikirim ama kitabın adını söylediğinde fantazi tarzında bir yapıt bekleyenler de var. 😀 Kitabın yanısıra bir de aynı ada sahip bir belgesel var. Onun da kitabı kadar başarılı olduğunu söyleyebilirim.denoktabenokta demiş ki:birde aranızdan birçok kişinin okuduğunu sandığım tanrıların arabaları var o da beni şok eden kitaplardandır
edininiz
okuyunuz
Sevgiler...
Maksim Gorki'nin Rus ve Dünya edebiyatlarında klasikleşmiş bütün eserlerini söyleyebiliriz, sadece "Benim Üniversitelerim" değil. Ana, Çocukluğum, vs...siniremlendirici demiş ki:bence maksim gorki'nin 'benim üniversitelerim'adlı eseri.yanlış mıyım? :?:
bazarov01 demiş ki:cervantes'in "don kişot"u değil modasının geçmesi bence hiçbir zaman aşılamayacak bir romandır.