Gerçekten, 6 kişi oldu su an bir an önce bu sipariş işini ayarlayalım, alpergrk, mersinden_ersin , yardımlarınızı bekliyoruz dostlar 🙂 Daha fazla dayanamayacagız yoksa ..
kenna demiş ki:Bu tremsetter ın fender stratocaster a takılabilirliği nedir?
alpergrk demiş ki:arkadaşlar indirim yaparlar mı bilmiyorum, mailleşilir aldıgım yerle, konuşulur fakat şöyle bir durum var şimdi 🙂 7 kişi oldunuz toplamda 7x35=245 dolar eder. Kargoyu da birleştirip gönderecekleri için ucuza gelir iyi olur da. Gümrükle ilgili hiçbir bilgim yok. Kargo paketinin cebinde faturası oluyor bunların. Bir zorunluluk. Gümrük işlerini bilen varsa yazsın lütfen. Sonra siparişi veririz, bu 150 dolardan fazla deyip gümrükte tutmasınlar. Vergi istemesinler. Sanki öyle bir sınır vardı gibi hatırlıyorum. Ben tek bir tane getirttim. İki arkadaşım vardı, onlar da iki tane birarada getirtmişti, direk eve geldi aletler.
Bu konuyu ögrenirseniz toplu getirtebilirsiniz işte. Ya da 2li ya da 3lü şekilde getirtilecek mecburen. Zaten bir tanesinin kargo ücreti 10 dolarsa iki tanesinin 12 dolar falan.
mersinden_ersin demiş ki:paypal e geçen yıl üye olmaya çalışmıştım, işbankı kabul etmemişti. yapı kredi denedim, sonra vazgeçtim. işbankı tekrar kabul etmezs bakacağım bi hal çaresine...