Ben alıcam yakın bi zamanda.
seltay demiş ki:arkadaşlar ben şans eseri yüksel ustada buldum bi tane hioshot ve taktırdım. yalnız önceden kullanmadığımız için aletin tam olarak ne yapması gerektiğini kulaktan dolma biliyoruz. alette şöyle bi problem var tam olarak görevini yapmıyo. yani floyd roseu 0 pozisyona getiriyo gerçi ama bend atıldığı zaman floyd roseun öne gelmesini biraz engelleyebiliyo. hipshotın yaylarını sıkınca da bu sefer biraz daha iyi oluyo ama bu sefer de tremolo çok sertleşiyo. dive yapıp bırakınca iyice çok hızlı bi şekilde 0 pozisyonuna geri dönüyo dolayısyla bi çarpma ortaya çıkıyo. şimdi bu aletin mantığı floyd roseu sabitlemesiyse acaba aletin hardwareinde mi bir problem war ki? ayarlarını doğru yaptığımı düşünüyorum. veya takılmasıyla ilgili bir problem oluşmuş olabilir mi? resimleri de aşağıda yardımcı olursanız sevinirim..
seltay demiş ki:orası mümkün olabildiğince sonda içindeki demir kısma değmekte şu an. belki o yayda bi problem olabilir. çok detaylı inceledim ama kitlendim kaldım bi noktadan sonra.
_DreamofStyks_ demiş ki:Bend aldım en sonunda, bugün kargoyla geldi.Atilla abiye taktırıcam büyük ihtimalle gelişmelerden haberdar edicem artılarını bende çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim burda yazdıkların oldukça yararlı oldu zaten 😉 Video'ya nereden ulaşabilirim ?alpergrk demiş ki:_DreamofStyks_ demiş ki:Bend aldım en sonunda, bugün kargoyla geldi.Atilla abiye taktırıcam büyük ihtimalle gelişmelerden haberdar edicem artılarını bende çok merak ediyorum.
hayırlı olsun hocam.
nasıl takılacagının videosunu falan da izleyin atilla abi ile birlikte ve yanında gelen talimatlara göre inchleri santimetreye dogru bir şekilde çevirerek takın.
dogru takılmazsa, sorun olabilir.
kolay gelsin.
seltay demiş ki:tamam hallettim problemleri nerdeyse. sanırım gitarın ayarları tam olmadığından dolayı bi problem yaratıomuş. floyd roseun bıçaklarını törpülettim yayları değiştirdim şimdi gayet güzel çalışmakta. 3 gündür gitarı akord etmiorum ve hala teli vurup tunera baktığımda hepsinin yeşilde olduğunu görüyorum 😀 yardımların için teşekkürler alper..