![a1517kh0.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg73.imageshack.us%2Fimg73%2F6593%2Fa1517kh0.jpg&hash=5f687714adfd88f14325dd0ec94cdb7b)
Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz'ın kamera arkasına geçtiği Hokkabaz'ın çekimleri bitmek üzere.
Cem Yılmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği filmin diğer oyuncuları Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Ayçe Abana, Bahtiyar Engin, Caner Alkaya, Gürgen Öz, Kemal İnci, Bahri Beyat ve İpek Bilgin. Film, başarısız sihirbaz İskender (Cem Yılmaz) ve yardımcısı Maradona'nın (Tuna Orhan), kendilerine dar gelen İstanbul'dan biraz uzaklaşmak için turne yapmaya karar vermesini ve İskender'in akli dengesi yerinde olmayan babası Sait'i (Mazhar Alanson) de ekibe dahile ederek ortalığı birbirine katmalarını konu alıyor. Filmin Ekim ayında gösterime girmesi planlanıyor.
Yeni filmi hakkinda konusan Cem Yılmaz, "Bu sefer 4 milyon degil, aklibasinda bir '4000' seyirci bekledigini" soyleyerek, "G.O.R.A." filminin rekorunu kiran "Kurtlar Vadisi Irak" filmine gonderme yapti. Cem Yılmaz filmin tutacağından çok emin görünüyor.