erd demiş ki:Allah çarpar adamı Fatih kork kork...O kadar ekipmanla da ton yapamazsan vallaha çarpılırsın 😆 Şaka bi yana eminim güzel konser olmuştur.Gitmek zorunda kalmasaydık keşke sizi dinlemeyi çok istiyordum.O yüzden hemen bi konser daha patlatıyorsunuz 😀
Sevgiler, saygılar, başarılar.....
PuNky601 demiş ki:arkadaşlar performansınızı izledim ilk konserinize göre iyi iş çıkardınız diyebilirim gerçekten grubun eksiği yok, gayet iyi bir grup ikinci we üçüncü konserlerinizde standardı biraz daha yükseltirseniz tam süper olur... 🙂
bu arada çok ufak bi eleştirim war çok güzel çaldınız ama neredeyse tüm parçalarda bitirşler olmadı sanki böyle karambole bitirir gibi bitirdiniz parçaları...
dawulcu arkadaş çok başarılı gerçekten söylemeden geçemicem tebrik ediorm ömer...
teşekkür ederim aynı sahneyi paylaşmak ümidiyle...
Cem Sönmez
hokus-pokus demiş ki:grubun adını görünce çok şaşırdım 🙂 bari bir girip başarılar dileyeyim dedim.
ehbaa demiş ki:Öncelikle başarılar dilerim.
hokus-pokus demiş ki:grubun adını görünce çok şaşırdım 🙂 bari bir girip başarılar dileyeyim dedim.
Bu yazı içinde şöle diyicem, gerçekten şanslısınız, çünkü arkadaş size dava açmamış veya fazla sardırmamış, misal bizim forum 😆