HEPINIZE COK TESEKKUR EDDERIM INSALLAH CABUCAK BITIRIP MUZIKTEN AYRI KALDIGIM ZAMANI TELAFI EDECEGIM
MUZIKLE KALIN !!!!!
MUZIKLE KALIN !!!!!
saklaban demiş ki:en kısa zamanda grubun gitaristine kavuşması dileği ile .. başarılar Defakto'ya.
almanya demiş ki:DEFAKTOYA slmlar bı de erbıl agabeye grusemıyoz msn e de gıremıyom ne almdesınız hocam gıtarıst olayı yazık olmus hep bı sorun cııkıyo
bassci84 demiş ki:almanya demiş ki:DEFAKTOYA slmlar bı de erbıl agabeye grusemıyoz msn e de gıremıyom ne almdesınız hocam gıtarıst olayı yazık olmus hep bı sorun cııkıyo
hüseyin saol dostum valla okuyup öğrendığın gibi berk kardesımızı askere uğurladık buaralar biraz dınlenıyoruz ama biraz sabırettikten sonra bomba gibi dönüceğımızden emınız görüsmek üzere saygılar.....
sound666 demiş ki:bassci84 demiş ki:almanya demiş ki:DEFAKTOYA slmlar bı de erbıl agabeye grusemıyoz msn e de gıremıyom ne almdesınız hocam gıtarıst olayı yazık olmus hep bı sorun cııkıyo
hüseyin saol dostum valla okuyup öğrendığın gibi berk kardesımızı askere uğurladık buaralar biraz dınlenıyoruz ama biraz sabırettikten sonra bomba gibi dönüceğımızden emınız görüsmek üzere saygılar.....
okuyup öğrendiği pek söylenemez ben söyledim ona 😀😀 neyse bekliyecez siz
deLakroix demiş ki:Neden deFakto? gelen seyircileri mi sayıyorsunuz😀
deLakroix demiş ki:De Facto; bir nüfus sayım şeklidir. İnsanları konutların da değil de bulundukları yerde sayılmaları işlemidir. İnce bir espriydi fakat grup üyeleri bile anlamamış. Sağlık olsun ben bildiğinizi sanıyordum. Çok basit bir genel kültürdü..
Artı arkadaşım felaket saçmalamışsın. Sözüm architect'e..
İyi çalışmalar hepinize..