woohoo demiş ki:arkadaslar hepinizi tek tek tebrik etmek isterim gerçektn çok güzel bi aksam oldu. bugünkü performansınız gölgedekinden çok daha iyiydi aynı zamanda sizin önceniz we sonranızda olan gruplarda çok şıktı. hadi bakalım bidaki konseri 4 gözle bekler başarılar dilerim 😀 😀
sedatd9 demiş ki:tebrikler... cok guzel bir konserdi...en azından tunalı golgedeki konserden guzeldi... buyolda devam arkadaslar sizde bir ısık goruyorum 😆 fazlamı yag cektikk nee???.. birazda gercekleri soliyimm.. cagdas sesin berbat abii senden back vokal olmazz.. her konserden sonrada yok sesi duyamadım.. yok oo ilerde gitti yok ezbere caldımmmm .... bırakın bu ayakalrı kardesimm kimi kandırıonuz??? bunca destegim cagdas bana rusvet veriodu ordan gelior... 😳 saka bi yana guzeldi yaww... ama ne bileyeim icen adama ajdar bile yi gelir 😀 hehehe
cagdasE demiş ki:sedatd9 demiş ki:tebrikler... cok guzel bir konserdi...en azından tunalı golgedeki konserden guzeldi... buyolda devam arkadaslar sizde bir ısık goruyorum 😆 fazlamı yag cektikk nee???.. birazda gercekleri soliyimm.. cagdas sesin berbat abii senden back vokal olmazz.. her konserden sonrada yok sesi duyamadım.. yok oo ilerde gitti yok ezbere caldımmmm .... bırakın bu ayakalrı kardesimm kimi kandırıonuz??? bunca destegim cagdas bana rusvet veriodu ordan gelior... 😳 saka bi yana guzeldi yaww... ama ne bileyeim icen adama ajdar bile yi gelir 😀 hehehe
senin rüşvetini artırmak lazım galiba :twisted: yapıcam lan back vokal ,brutalin kitabını yazıcam sana 😀 8)
sedatd9 demiş ki:cagdasE demiş ki:sedatd9 demiş ki:tebrikler... cok guzel bir konserdi...en azından tunalı golgedeki konserden guzeldi... buyolda devam arkadaslar sizde bir ısık goruyorum 😆 fazlamı yag cektikk nee???.. birazda gercekleri soliyimm.. cagdas sesin berbat abii senden back vokal olmazz.. her konserden sonrada yok sesi duyamadım.. yok oo ilerde gitti yok ezbere caldımmmm .... bırakın bu ayakalrı kardesimm kimi kandırıonuz??? bunca destegim cagdas bana rusvet veriodu ordan gelior... 😳 saka bi yana guzeldi yaww... ama ne bileyeim icen adama ajdar bile yi gelir 😀 hehehe
senin rüşvetini artırmak lazım galiba :twisted: yapıcam lan back vokal ,brutalin kitabını yazıcam sana 😀 8)
üleeen sesin okadar berbatkii bişdahakine 2 katı versen de gelemeyecemm :twisted:
cagdasE demiş ki:sedatd9 demiş ki:cagdasE demiş ki:sedatd9 demiş ki:tebrikler... cok guzel bir konserdi...en azından tunalı golgedeki konserden guzeldi... buyolda devam arkadaslar sizde bir ısık goruyorum 😆 fazlamı yag cektikk nee???.. birazda gercekleri soliyimm.. cagdas sesin berbat abii senden back vokal olmazz.. her konserden sonrada yok sesi duyamadım.. yok oo ilerde gitti yok ezbere caldımmmm .... bırakın bu ayakalrı kardesimm kimi kandırıonuz??? bunca destegim cagdas bana rusvet veriodu ordan gelior... 😳 saka bi yana guzeldi yaww... ama ne bileyeim icen adama ajdar bile yi gelir 😀 hehehe
üleeen sesin okadar berbatkii bişdahakine 2 katı versen de gelemeyecemm :twisted:
değmezsin ama 5 katı veriyorum 😀
sedatd9 demiş ki:cagdasE demiş ki:sedatd9 demiş ki:cagdasE demiş ki:sedatd9 demiş ki:tebrikler... cok guzel bir konserdi...en azından tunalı golgedeki konserden guzeldi... buyolda devam arkadaslar sizde bir ısık goruyorum 😆 fazlamı yag cektikk nee???.. birazda gercekleri soliyimm.. cagdas sesin berbat abii senden back vokal olmazz.. her konserden sonrada yok sesi duyamadım.. yok oo ilerde gitti yok ezbere caldımmmm .... bırakın bu ayakalrı kardesimm kimi kandırıonuz??? bunca destegim cagdas bana rusvet veriodu ordan gelior... 😳 saka bi yana guzeldi yaww... ama ne bileyeim icen adama ajdar bile yi gelir 😀 hehehe
değmezsin ama 5 katı veriyorum 😀
olum zarar etmissiniz zaten son konserden asıl ben vereyim sana 3- 5 kurusta ustune bi bayramlık all :roll:
sedatd9 demiş ki:olmuyor bölee olmuyor.....musteri kaybedionuz bole laflarla ayıp yani... 😆