_apeiron_ demiş ki:evet..sınavlardan sonra çok daha mükemmel bir HoKuSpOkUs sizlerle olcak...az kaldı.. 😉
naginata demiş ki:Selamlar ;
Konserinize gelemedim ama tepkilere bakılırsa çok güzel olmuş.Naçizane tebrikler 🙂
1 Şubattan itibaren her perşembe The Mala Band olarak sahnedeyiz.Çağdaş ve Fatih;çok şekil olmuşsunuz abi sahnede...🙂Sizede bu yakışır.Sizi dinlemeyi çok istiyorum.Bana şans getirdiniz.
Size de bol şanslar...
NOT:Birde demo ekleseniz çok süper olacak🙂
🙂 Biziz'de 🙂cagdasE demiş ki:bu arada nerede çıkıcaksınız "The Mala Band " olarak.İzlemeye gelelim 😉
naginata demiş ki:🙂 Biziz'de 🙂cagdasE demiş ki:bu arada nerede çıkıcaksınız "The Mala Band " olarak.İzlemeye gelelim 😉
eyw ömer ne demek destek oluruz 😀 bi fırsatını bulup dinlemeye geliriz arkdşlarla. Kim bilir belki rakibiniz de oluruz 8) haddi size basarilar!_apeiron_ demiş ki:düşüncelerin için çok teşekkürler caner 🙂 en kısa zamanda bomba gibi gelioruz..bizi izlemeye devam et 😉
sedatd9 demiş ki:arkadaslar nerelerdesiniz yaw...??* :roll:
nezaman donuonuz sahnelere falan??
anlasılan hepimizin finaller kötü geçti... 😆
yeni projeler varmı yakında bakemmm??*
woohoo demiş ki:abi repertuar bence gayet ii saten su anda bi bar programınız yok ki insallah ilerde olur we sizi barda izlemeye geliriz sadice konser olayına giriosunuz 2 konserinz oldu ikisinede geldim we iki konserdede bi dinliyici olarak çok memlun kaldım grupdaki bütün elemanlar çok ii hepsinin ellerine ağızlarına sağlık böle dewam edin (bu arada faworim cadas😀😀 biz cadas fanıyıs😛😀😀) tatil dönüsü provalara dewam edin we repertuar ıda naparsanız yapın ama tatil dönüsü bi konser işiylede uraşın 🙂)hadi bakalım su tatil bitsinde bi konsere sizi dinlemeye gelelim🙂)