DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki:27 Ocakdaki konserimiz sayın vokalinizle ezgi gelecemiş.Saygılarımı iletiyorum.
Coi
endlesshate demiş ki:🙂 gelicem gelicem merak etmeyin. Buarada herkesten ricam defakto hakkında asılsız konuşmayın ilginç şeyler geliyor kulağıma defakto yu sahiplenmeye çalışmayın. meydanı boş görenler oldu heralde ne kadar sıkıntılı bi dönemde olsak bile dağılma durumu olabilecek olsa bile defakto yu kendi haline bırakın. görüşmek üzere.
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki:Heyt.
Ne oluyor orada hadi böyle yarıda bırakmakla olmaz.
Daha yıkacagımız cok sahne var.
Toplayın su gurubu artık volki , erbil şşşşşt . . .
_OGUNSAN_ demiş ki:toparlanında izlemeye gelelim izleme fırsatım olmadı umarım bundan sonra 😀 yolunuz açık olsun erbil--defakto (miray)
twist_off demiş ki:toparlanın toparlanın hyekez ıcın en ıyısı bu özledık sızı.....heralde yenı yenılıkler var bu sefer tarz konusunda neys ıyı şeyler olacagına emınım..... ...
............................BASARILAR DEFAKTO......
HA bu arda erbıl bızım sarkıları dınledın mı ...........
........dınle bak beyenecen mı🙂🙂🙂🙂
sound666 demiş ki:tarzınız degismemesine sevindim cunku kotu olurdu
wolfram_23 demiş ki:ARKADASLAR BEN VATAN BORCU OLAN GOREVIMI YERINE GETIRDIM WE DONDUM INSALLAH YEPYENI BESTELER ILE DAHA GAZ DAHA SERT BI SEKILDE SAHNELERE GERI DONUCEZ BUNUN MUJDESINI WEREYIM SIMDIDEN DAVULCU EKSIGIMIZI HALLEDERSEK DEFAKTO YENIDEN DOGACAKTIR!!