Arkadaşlar merhaba
Evimdeki müzik stüdyom için Mac Mini almayı düşünüyorum.
DAW olarak Logic Pro X ve FL Studio kullanacağım.
Bütçem dahilinde şuan için alabildiğim en iyi modelin teknik özellikleri:
Yeni nesil M2 İşlemci
8 Çekirdekli CPU
10 Çekirdekli GPU
8 GB RAM
512 GB SSD Depolama
Sizce yeterli midir? 16 GB RAM'li modeli bütçemi kat kat aştığı için onu alamıyorum ne yazık ki. Bu model bana homestudio için yeterli olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim 😊
Edit:
Arkadaşlar birçoğunuzun tavsiyesi üzerine biraz araştırma yaptım. 8GB RAM ile 16GB RAM arasında gerçekten bariz bir fark olduğu; M1 ile M2 işlemci arasında çok belirgin bir fark olmadığı sonucuna ulaştım. Bu nedenle Mac Mini M1 16GB RAM 256 SSD modelini satın aldım. Kime söylediysem çok doğru bir seçim yaptığımı söyledi. Hem de yukarıda yazdığım modelin yarı fiyatına aldım. Hepinize yönlendirmeniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim, size sormasaydım 8GB M2 modelini alıp geçecektim valla.
Evimdeki müzik stüdyom için Mac Mini almayı düşünüyorum.
DAW olarak Logic Pro X ve FL Studio kullanacağım.
Bütçem dahilinde şuan için alabildiğim en iyi modelin teknik özellikleri:
Yeni nesil M2 İşlemci
8 Çekirdekli CPU
10 Çekirdekli GPU
8 GB RAM
512 GB SSD Depolama
Sizce yeterli midir? 16 GB RAM'li modeli bütçemi kat kat aştığı için onu alamıyorum ne yazık ki. Bu model bana homestudio için yeterli olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim 😊
Edit:
Arkadaşlar birçoğunuzun tavsiyesi üzerine biraz araştırma yaptım. 8GB RAM ile 16GB RAM arasında gerçekten bariz bir fark olduğu; M1 ile M2 işlemci arasında çok belirgin bir fark olmadığı sonucuna ulaştım. Bu nedenle Mac Mini M1 16GB RAM 256 SSD modelini satın aldım. Kime söylediysem çok doğru bir seçim yaptığımı söyledi. Hem de yukarıda yazdığım modelin yarı fiyatına aldım. Hepinize yönlendirmeniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim, size sormasaydım 8GB M2 modelini alıp geçecektim valla.
Son düzenleme: