Güzel düşünceniz için Teşekkür ederim. Sizin de yüreğinize sağlık olsun.
Eğer hala vermeyi düşünüyorsanız talibim hocam.Bu ara yazmayı da unuttum 2 adet (biri Cort marka diğerini hatırlamıyorum) gitar askısı var. İsteyene kargo ödemeli ücretsiz yollayabilirim. İhtiyacı olan varsa mesaj atabilir.
Özelden adres bilgilerinizi yollayınız size kargo ile yollarım.Eğer hala vermeyi düşünüyorsanız talibim hocam.
Chorus pedalini ptt kargo ile bana gönderebilir misiniz acaba?-------------1. ELİMDE Bİ TANE FABRİKASYON CHORUS VAR AMA TUŞUN ÜST KISMI KAYIP. ELLE KULLANILABİLİR. EVDE ATIL DUIRUYORMUŞ. İHTİYACIO OLANA GÖNDEREBİLİRİM.------
-----------------2. ELİMDE DİST. PEDALI VAR AMA İÇİ HAŞAT DURUMDA SANIRIM, PLASTİK KUTUDA. TAMİRLE UĞRAŞAN BİRİNE GÖNDEREBİLİRİM.------------
---------------------3. ELİMDE 1 ADET DANDİK DİNAMİK MİKROFON VAR, İHTİYACI OLANA GÖNDEREBİLİRİM----------------------------------
---------------------- 4. AMFİ KABİN ARASI KABLOYA İHTİYACIM VAR, BİRİLERİNDE VARSA ÇOK SEVİNİRİM----------------------
-------------1. ELİMDE Bİ TANE FABRİKASYON CHORUS VAR AMA TUŞUN ÜST KISMI KAYIP. ELLE KULLANILABİLİR. EVDE ATIL DUIRUYORMUŞ. İHTİYACIO OLANA GÖNDEREBİLİRİM.------
-----------------2. ELİMDE DİST. PEDALI VAR AMA İÇİ HAŞAT DURUMDA SANIRIM, PLASTİK KUTUDA. TAMİRLE UĞRAŞAN BİRİNE GÖNDEREBİLİRİM.------------
---------------------3. ELİMDE 1 ADET DANDİK DİNAMİK MİKROFON VAR, İHTİYACI OLANA GÖNDEREBİLİRİM----------------------------------
---------------------- 4. AMFİ KABİN ARASI KABLOYA İHTİYACIM VAR, BİRİLERİNDE VARSA ÇOK SEVİNİRİM----------------------
Özelden yazmışsınız ama cevap kısmı kapalı olduğu için size dönemedim. İsim soyisim adres telefon bilgisini özelden yazarsanız size de müsait zamanda gönderirimBen de tamir etmek için distortion pedalına talibim.
Hocam merhaba mikrofonu da ben alabilir miyim ?@Castiel ve @Sunshine of Your Love arkadaşlara pedallar gönderildi.
Elimde dandik bir dinamik mikrofon duruyor
Tabi, özelden isim soyisim adres telefon bilgisi göndermeniz yeterliHocam merhaba mikrofonu da ben alabilir miyim ?
Millet selamlar;
elimde filler çakısı var. Artık ihtiyacım kalmadı. İstanbul seyrantepe maslak levent ve beşiktaş civarına getirebilirim.
Teşekkürler bakıyorum uyum sorunu yaşamaz isem aklımdakilerin başında geliyor.
hocam o gideli çok olduhocam çakı duruyorsa talibim.