Çıkma vintage tip pirinç saddleı olan var mı telecaster. Bir de telecaster için volume potansına ihtiyacım var 250k galiba olan yazarsa çok iyi olur. Teşekkürler.
Arkadaş hala adres falan yazmadı.Hocam merhaba mikrofonu da ben alabilir miyim ?
Ayrıca iki adet sağ ve sol kolon teyp hoparlörü de var.Aynalı pickguard isteyen özelden mesaj atsın ilk gelen alir kargo ile alici odemeli gönderirim pickguardlı gitarım olmadığı için kullanmıyorum aylardır duruyor birinin işine yarar diye düşündüm. Karton arasina zarf ile PTT veya Yurtiçi Diyarbakır'dan kargolarım. HSH şeklinde ibanezlere uygundur.
Mikrofona talibimİki tane adaptör var
Sinclair xz power supply
Made in uk sanırım komple çalışmıyor. İçini. Çektim. Anlayana nimet galiba 1.4a 9v gücünde, 😂
Diğeri de linearity 9v 2.5a zebellah gibi bişey ama ne hikmetse bendeki pedallar da yarım saniyede bi dıt dıt dıt dıt diye ses yapıyor.
Bir adet te dandik mikrofon hala hayrına verilecek ama bekliyor 🤯124928 eklentisini görüntüle
124929 eklentisini görüntüle
124930 eklentisini görüntüle
Pick guard @bikafa nickli Berkant kardeşimize yola çıktı ilgilenen herkese teşekkürler. Hoparlörler halen duruyorAynalı pickguard isteyen özelden mesaj atsın ilk gelen alir kargo ile alici odemeli gönderirim pickguardlı gitarım olmadığı için kullanmıyorum aylardır duruyor birinin işine yarar diye düşündüm. Karton arasina zarf ile PTT veya Yurtiçi Diyarbakır'dan kargolarım. HSH şeklinde ibanezlere uygundur.
Özelden mesaj yazdım.Dönüş yaparsanız memnun olurum.Saygılar.İki tane adaptör var
Sinclair xz power supply
Made in uk sanırım komple çalışmıyor. İçini. Çektim. Anlayana nimet galiba 1.4a 9v gücünde, 😂
Diğeri de linearity 9v 2.5a zebellah gibi bişey ama ne hikmetse bendeki pedallar da yarım saniyede bi dıt dıt dıt dıt diye ses yapıyor.
Bir adet te dandik mikrofon hala hayrına verilecek ama bekliyor 🤯124928 eklentisini görüntüle
124929 eklentisini görüntüle
124930 eklentisini görüntüle
Solo music ankara sitesinde olması lazımİbanez RG serisi gövde arkası tremolo ve elektronik kapağı aramaktayım elinde olan varsa ücreti mukabilinde satın alabilirim
Teşekkürler
Malesef orada da yokSolo music ankara sitesinde olması lazım
Elimde bir "Blues" Kitabı mevcut. "Hurdalık" başlığı altında paylaşmak çok saçma evet ama bilemiyorum, belki de kitap okumayı severek hâlen koleksiyon yapan vardır mutlaka...Diyarbakır'dan PTT ile göndere bilirim eminim ki blues tarihi hakkında birşeyler merak edenler çıkacaktır. Çok güzel ve bir o kadar tatlı ufak bir kitap. 😊
Özelden isim soy isim ve adresinizi gönderin kargolarim.selamlar, hala elinizdeyse ben alabilirim
Blues kitabı @street22 nickli Enis kardeşimize gönderilmiştir. İlgilenen herkese teşekkürler.Elimde bir "Blues" Kitabı mevcut. "Hurdalık" başlığı altında paylaşmak çok saçma evet ama bilemiyorum, belki de kitap okumayı severek hâlen koleksiyon yapan vardır mutlaka...Diyarbakır'dan PTT ile göndere bilirim eminim ki blues tarihi hakkında birşeyler merak edenler çıkacaktır. Çok güzel ve bir o kadar tatlı ufak bir kitap. 😊
Teşekkür ederim Saygılar sunarım.Adaptör ler ve mikrofon @GraniZaZa ve @Blackeaglem arkadaşlara gönderildi.
Askere gideceğim için bi ay süre ile sadece condenser mikrofonunu paylaşabilecek kimse var mı acaba? Aldığım gibi veriirm. Başına bişey gelirse her türlü nakit ya da değerinde bişeyler verebilirim. Gönlümüz hoş olsun yeter 🙏