Selamlar, Selim Işık Gitar Metodu 2 kitabını hiç biryerde bulamadım, satışta yok şuan. Elinde olan ve kullanmayan varsa talibim.
Alabilirim hocamBerklee book of jazz pdf olarak elimde mevcut. İsteyene gönderebilirim.
Ben den alabilirim hocamBerklee book of jazz pdf olarak elimde mevcut. İsteyene gönderebilirim.
Alabilirim hocam
Ben den alabilirim hocam
ben de baya mutlu olurum yaBerklee book of jazz pdf olarak elimde mevcut. İsteyene gönderebilirim.
Gönderebilirseniz talibimBerklee book of jazz pdf olarak elimde mevcut. İsteyene gönderebilirim.
Bende alabilirim uygunsanız.Berklee book of jazz pdf olarak elimde mevcut. İsteyene gönderebilirim.
Hala duruyorsa talibimJameson telecaster'dan çıkma sap. Satın almıştım fakat kimden hatırlamıyorum. Bir ara takasla forumdan bir arkadaşa vermiştim. Sonra satışa çıkınca tekrar aldım, iyi ki geri almışım, tam kullanmayı düşünüp elime alınca defo farkettim. 15. perdenin yeri 1 mm kadar köprüye doğru şaşık. İhtiyacı olan kullanırım diyen varsa verebilirim.
Rica etsem bana da atar mısınız abim?Berklee book of jazz pdf olarak elimde mevcut. İsteyene gönderebilirim.