ibanez tshirtü bende de vardı.Hatta jackson ve esp tshirtleri de,fantezi olayı sanırsam 🙂
ibanez güzeldir ya,fiyat/performans oranı oldukça iyi.
ibanez güzeldir ya,fiyat/performans oranı oldukça iyi.
Ben ibaneze ibanez demem üstünde prestige yazmadıkça 😉 (RG550 Hariç)ErenimooO demiş ki:arkadaşlar az önce elime bir başkasının ibanezini aldım gax30 diye bi modeli sırf sapında ibanez yazıyor diye yaklaşık 400 liraya satılıyor bu gitar,gerçekten rezalet bir gitar 100 liraya satılan rockson strat kopyası o gitarı havada karada yener valla manyetikleri falan çok kötü ya! yazık çocuk bi de iyi bi gitarı var sanıyo 😀 ibanezin çok iyi gitarları var ama her uzerinde ibanez yazanda iyi diye birşey yok.saygılar.
smtzdmr demiş ki:Ben ibaneze ibanez demem üstünde prestige yazmadıkça 😉 (RG550 Hariç)
smtzdmr demiş ki:Ben ibaneze ibanez demem üstünde prestige yazmadıkça 😉 (RG550 Hariç)ErenimooO demiş ki:arkadaşlar az önce elime bir başkasının ibanezini aldım gax30 diye bi modeli sırf sapında ibanez yazıyor diye yaklaşık 400 liraya satılıyor bu gitar,gerçekten rezalet bir gitar 100 liraya satılan rockson strat kopyası o gitarı havada karada yener valla manyetikleri falan çok kötü ya! yazık çocuk bi de iyi bi gitarı var sanıyo 😀 ibanezin çok iyi gitarları var ama her uzerinde ibanez yazanda iyi diye birşey yok.saygılar.
Evet yeni olan modeli kullanmadım ama bana da iyi gelmedi.metalcafe demiş ki:Rg2550'nin 2 modelini elime aldım. Birinin üst eşik genişliği gayet güzeldi tam benlik klavye tamamen sürat için yapılmış sanki. Öbür daha yeni olan modelde kastım biraz klavye genişlemiş.
strat ağır geliyorsa les paul denemeni tavsiye ederim. 😀ErenimooO demiş ki:saol 😀
rg350ex -pickguardlı- 😀
evet diğer gitarlara nazaran biraz ağır ama benim strat kadar değil o yuzden alışkınım sonuçta gitar çalmayı bendeki strat kadar ağır bi gitarla öğrenince diğer gitarları hissetmiyosun bile 😀