prestige serilerinde bu headi hiç görmedim.bu eski japon serilerine ait bir kafa.sertsessiz demiş ki:Merak ettim baktım, eğer linkteki gitar ise: http://www.sahibinden.com/temiz_jap...55982WQQpXQQdisplayitem&keyword=ibanez rg1570 1570 olmadığı kesin. RG 570 olabilir belki, gidip sap kafasının arkasına bakmak lazım. 570 ise fiyat da iyiymiş.
metalbocek07 demiş ki:rg1570 se bu ilk kez görüyorum böyle kafa...
Blackened_07 demiş ki:Selamlar. Ibanez RG2550E GK aldım 2. el olarak. Şu an RG2550Z-GK modelleri 2.000'i aşmış durumda. sizce mantıklı bir seçim mi yapmışım ? Z ve E serilerinin GK alt modellerinin ne gibi farkları, artıları ve eksileri var? Köprüdeki boya atmalarını nasıl önleyebiliriz? şimdiden teşekkürler. Bu arada başlığı göz gezdirdim fakat böyle sorular goremedim, gözümden de kaçmış olabilir.
O gitar Ibanez rg470, galiba modifiye edilmiş, tam bilmiyorumBuried demiş ki:Live S**t Seattle veya Binge & Purge gibi birşeyler hatırlıyorum, modelini anlamadığım siyah bir ibanez çalıyordu...
SchismetaL demiş ki:her amelede bir ibanez ve herkesin elinde ibanez case gördüğümden dolayı ibanezden tiksiniyorum. ve her gördüğü ibanezi göklere kaldıranlar kendinizi imha edin.
SchismetaL demiş ki:her amelede bir ibanez ve herkesin elinde ibanez case gördüğümden dolayı ibanezden tiksiniyorum. ve her gördüğü ibanezi göklere kaldıranlar kendinizi imha edin.