prestige serisinin en tutulan modeli rg2550 oldu zaten.efsane rg550nin tahtını sallıyor herhalde 😀KoRnoManiac demiş ki:manyetik dizilimleri,manyetik modelleri,ağaçları ve sap profilleri birebir aynı diye biliyorum.bi dönem üretilen beyaz-gri gibi olan 2570lerin boyası baya kötüydü sanırım,herkes şikayetçiydi falan...
bence zevk işidir ikisinden birini tercih etmek şahsi tercihim 2550den yana olurdu 🙂
seninkine de airnorton güzel gider ideal ibanez olur 😀KoRnoManiac demiş ki:sallamaz,sallayamaz.yılların ürünüdür 550! 🙂
satcak olsam da olmasam da hep 550 taraftarıyımdır 🙂
ne bileyim steves special görünce aklıma hemen air norton geliyor(bknz sh2n tb4) paf proda süper neck manyetiği zaten.satrianinin ışığı üzerimizde olsun 😀KoRnoManiac demiş ki:neck için düşündüm ama paf pronun tadından da vazgeçemedim işin açık tarafı 🙂
ibanez kullanıcılarına da şiddetle öneriyorum sap taraflarımızda paf pro olsun hep 🙂
muqqle demiş ki:Öncelikle merhaba arkadaşlar burada daha yeniyim elektro gitar alacağımdan dolayı bir süredir araştırıyorum sizce ibanez s470 nasıl bir gitar?başka tavsiyeleriniz olurmu?
KoRnoManiac demiş ki:pantera sadece bi örnekti.pantera ve türevlerini amaç ediniyosan çalma konusunda,iyi bi floyd rose kullanıcı olman gerekir.bu durumda ilk gitarınn sabit köprülü olması floyd rosela tanışmanı geciktirir sadece.
Bilmem anladın mı?
rostocker demiş ki:Fr de iyidir la 😀 sabit köprülü gitar çaldığımda garibime gidiyor genelde ilkin,sonra adapte oluyorum.Ama fr'li gitarda çalarken acayip rahat oluyorum.Alışkanlık işte ne diyim.Yeni gitar alacak arkadaşlara ise sabit köprülü gitar öneriyorum.Fr ile ilgili tecrübeniz,bilginiz yoksa ilk zamanlarda bulaşmayın.Ama bir kere de olsa tadın 😀