Evet rg lerin yeni floydlarından bende tırsmaktayım. 🙂 Schecter de bkabilirdin. Neyse ellerinde eskisin diyeyim. 🙂
soulwalker demiş ki:Evet rg lerin yeni floydlarından bende tırsmaktayım. 🙂 Schecter de bkabilirdin. Neyse ellerinde eskisin diyeyim. 🙂
LackofComprehension demiş ki:ya onu bende biliyorumda nası gitardır rahatmıdır bilen varsa diye şettim
helcar demiş ki:merhaba,
2 ay önce edge zero köprülü 2550 aldım. Özellikle yeni yay sisteminin bendlerde daha kararlı olduğunu söyleyebilirim. Akord kaçırma diye bir olay zaten yok bu konuda edge sistemi kusursuz.
Boya dökülmesi sorunu ise edge pro ile aynı sanırsam şimdiden yıpranmaya başladı. Hatta ince akord vidaları üzerinde çok az boyalı kısım kaldı.
muazzam demiş ki:Sapın öne doğru eğilir 😉
Kafanın sapa bağlandığı yerde genelde üçgen bir kapak olur,onun altında da bir delik olur,ordan sap ayarı yapman gerekir.
Ayrıca Floyd-Rose un kalkar,o bahsettiğin kapağı çıkartıp onun da ayarını yapman gerekir 😀
Bir arkadaşa bi tanıdığı "Arka kapağı çıkartırsan daha iyi ses çıkar" demişti,bu da kapağı çıkartıp öyle çalıyordu :mrgreen:
Benim de bir sorum olacak DiMarzio/ibz lerin frekanslarını hedelerini hödölerini tüm teknik bilgilerini nerden bulabilirim? DiMarzionin sayfasında bulamadım.Şu an Ibanezi araştırıyorum da pek sanmıyorum orda bulabileceğimi.Bilen varsa ,yazarsa sevinirim.
LackofComprehension demiş ki:ya onu bende biliyorumda nası gitardır rahatmıdır bilen varsa diye şettim
LackofComprehension demiş ki:ibanez xiphos veya dier adıyla xpt700 hakkındaki fikirlerinizi alabilrmiyim