Caner kardeş vaz mı geçtin x-th den?
rastansaga demiş ki:EMG leri söküp istediği fiyata satar yerine en kral istediği pasifi alır hatta üstüne para bile artar.
da o sesi o setupa en iyi şekilde iletemedikten sonra istersen dev rack sahibi ol 😉graffit demiş ki:Arkadaşlar niye herkes kurtuluşu manyetikte arıyor ? forumu okuyorum uzun zamandır herkes direk manyetik değiştirme sevdasında bence manyetikten cok elinizdeki ekipman daha önemli ii processor yada analog dizdikten ve ii bir amfi edindikten sonra manyetige yönelmek daha mantıklı gibi geliyor bana, emg de olsa SD kralıda olsa kötü bir setupta hiçbir işe yaramaz
kolay gelsin...
anti-social demiş ki:da o sesi o setupa en iyi şekilde iletemedikten sonra istersen dev rack sahibi ol 😉graffit demiş ki:Arkadaşlar niye herkes kurtuluşu manyetikte arıyor ? forumu okuyorum uzun zamandır herkes direk manyetik değiştirme sevdasında bence manyetikten cok elinizdeki ekipman daha önemli ii processor yada analog dizdikten ve ii bir amfi edindikten sonra manyetige yönelmek daha mantıklı gibi geliyor bana, emg de olsa SD kralıda olsa kötü bir setupta hiçbir işe yaramaz
kolay gelsin...
graffit demiş ki:Bence manyetikler arasında sesi cok fazla etkileyen farklar yok ama setupta bu farklar daglar taşlar kadar cok yoksa kimse 5000-10000 dolar racklara dökmezdi gider 2 manyetik alır işi çözerdi 😉
nienturi demiş ki:graffit demiş ki:Bence manyetikler arasında sesi cok fazla etkileyen farklar yok ama setupta bu farklar daglar taşlar kadar cok yoksa kimse 5000-10000 dolar racklara dökmezdi gider 2 manyetik alır işi çözerdi 😉
Yaklaşımında haklısın ancak manyetikler ciddi bir fark oluşturabiliyor. Pazar günü biraz ibanez S470 çaldım, hemen ardından Jem 7DBK...Aynı koşullar altında Breedlere hayran kaldım.
nienturi demiş ki:Yahu bu nasıl bir gitardır be?
Lonely_Guitarist demiş ki:hmm.. RG1077XL dicem ama bunda orta manyetik yok.. Büyük ihtimalle RG8670BX in 7 telli modelidir.. Ama onda da orta manyetik var.. Bariton diyecem ama baritonlara tree of life çizmezler.
Pes ettim.. 🙁 Daha önce rastlamamıştım ama çook güzel gitar..
Canneerr demiş ki:kaçbin $'dır bunlar??