cavernosum demiş ki:
Lağnn oğlum, bu resimdeki rengi nerede görsem ben lila derim. O kadar.
😆
Ben 550Ex-BK demedim, zaten o siyah ne lilası
😆 Ne kumu textured mü diyosun ne diyosun
😀
550 -exsd benim gitarımdır , canavardır ,erkek adama lila yakışmaz ,gridir
😀
rg 2550'leri falan elime aldığım zaman, benim gitarla aralarında dağlar kadar fark olduğunu görüyorum, özellikle de ağırlık açısından .rg550 kesinlikle çok çok hafif....
bu arada dimarzio olayına gelince,tabii ki ibanez ve dimarzio'nun ortak anlaşmaları protokolleri var...haliyle ibanez "bizim gitarlarımıza biz dimarzio takarız, çünkü bizim gitarımızla en uyumlu manyetikler dimarzio'dur, siz de takın ..cart curt.." dediği için, gitarı alanlar da doğal olarak bu firmaya yönleniyorlar...
oysaki pek çok forumda okudum...duncan' da pek çok manyetiği ibanezlerde çok çok iyi sonuç veriyor...mesela seymour duncan sh11 (custom-custom-) çok iyi bir manyetik...bildiğim kadarıyla van halen için dizayn edilmiş...genel çizgi itibarı ile power-prog-hard&heavy tazları için çok çok uygun,clean'leri yeterli parlaklıkta (fender değil bu
😀) midleri sağlam bir manyetik...aksine dimarzio'lar öyle her gitarda (mesela jackson'da) çok kötü sonuçlar verebiliyorlar...bu forumda 01 nikli arkadaşla bir fikir alış verişinde bulunmuştuk zamanında." kızılağaç cort gitarımda denemediğim dimarzio çeşidi kalmadı" dedi bana ,"hepsi de çok ciyak ciyak, alakasız tonlar verdi" dedi...(jackson'lar da gelel itibarı ile kızılağaçtan üretilirler)
tüm bunları okumama rağmen yakın zamanda yapacağım manyetik değişikliği için dimarzio d-sonic almayı planlıyorum...dinlediğim ses örnekleri ve kullanıcı yorumları beni bayaa etkiledi...o da çok iyi bir manyetik...