zaz demiş ki:wala bende rg3120 prestige var manyak ötesi bi gitar bence rg dense rg prestige i tercih et derim..
gorkyeah demiş ki:güzel bir açıklama olmuş teşekkürler euphrates..ama birkaç sorum olcak:
1-rg570 hangi tarihler arasında üretildi?
2-1999da yanılmıyorsam Steve Vai'nin kullandığı gitar rg570miş doğru mudur?
3-rg1570 ne zaman üretilmeye başlandı?
ilteris demiş ki:Euphrates;
V7 V8 manyetikler hakkındaki yorumlarının üzerine bir de Rg2XXX şeklindeki prestigelerde bulunan Dimarzio IBZ ler hakkındaki yorumlarını (eğer varsa) eklersen sevinirim...
Billie_Joe demiş ki:arkadaslar bu gitarı bilen varmı biraz yorum yapsanız. kendisi korea malıdır almak istiyorm cok begendim500$.
magick demiş ki:Arkadaşlar bende şahsi fikrimi beyan etmek istiyorum. Bu haftasonu gitar alacağım. Tünelde geçen haftasonu bütçeme uygun gitarları denetim... Deneyerek hiçbir ön bilgim olmadan kararımı bütçeme göre İbanez RG 1570den yana kıldım. Hani gitarlarla uzun süredir haşır neşir olup konser, kayıt vs.. tecrubem vardır. Boş bir mesaj olarak algılanmasın... Gitarın manyetikleri güçlü ve sağlam tonlar yakalanıyor. Klavyesini ben kesinlikle çok beğendim-çok rahat ve hız yapmaya müsait🙂.. Telleri falanda yüksek gelmedi bana...
Gitara ben iyi not verdim şahsen... Zaten detaylı kıyaslaması da yapılmış forumda... Ben de özetle katıldığımı belirtiyorum... ve bu haftasonu gidip alıyorum...
gorkyeah demiş ki:2-1999da yanılmıyorsam Steve Vai'nin kullandığı gitar rg570miş doğru mudur?