songlessbird demiş ki:Buradan Alım-Satım yönetimine de bir mesaj göndermek istiyorum. Bazı arkadaşlar bir şehir efsanesi yarattılar eski 570'ler 1570'den daha iyi diye de aslı olmayan bir asparagas. Yabancı forumlarda araştırın istediğiniz kadar yok böyle bir şey ve haksız rekabet oluşturuluyor. Her iki gitarıda 1 seneden fazla süre kullandım açıkçası hiçbir fark yok. Hatta 1570 daha rahat bir gitar. Ayrıca o manyetik çerçevelerinin kaldırılması da daha şık bir görüntü sağlıyor bence.
RG 570
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Ibanez/RG570/10/1
RG 1570
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Ibanez/RG1570/10/1
RG 1570 rateleri daha iyi buyrun burdan yakın ikiside hemen hemen eşit evladiyelik gitarlardır.
1570 almanı öneririm... O kadar konuşuldu demek ki hala kafalar takılmış birkere ne dersen de geri dönmüyor. Her 570 iyidir diye birşey yok zaten iyisinide bulman için çok piyasa yapman lazım. Abicim alırsın 570 i bir süre sonra sapı döner konu açarsın. Eski ibanezlerin sap dönmesi sorunu var biliyormusun? Her gitarda olmuyor fakat oluyor işte bu olay. Araştırmadan etmeden işini sansa bırakacaksan bırak.xhornetxx demiş ki:aynen yazı tura hesabına bağlıcaz bu gidişle.. nedense rg570'in üretiminin durdurulmş olması çekici geliyor... sanırım rg570 alıcam
smtzdmr demiş ki:1570 almanı öneririm... O kadar konuşuldu demek ki hala kafalar takılmış birkere ne dersen de geri dönmüyor. Her 570 iyidir diye birşey yok zaten iyisinide bulman için çok piyasa yapman lazım. Abicim alırsın 570 i bir süre sonra sapı döner konu açarsın. Eski ibanezlerin sap dönmesi sorunu var biliyormusun? Her gitarda olmuyor fakat oluyor işte bu olay. Araştırmadan etmeden işini sansa bırakacaksan bırak.xhornetxx demiş ki:aynen yazı tura hesabına bağlıcaz bu gidişle.. nedense rg570'in üretiminin durdurulmş olması çekici geliyor... sanırım rg570 alıcam
Sadece dönmeden ziyade çatlamalar ve kırılmalarda oluyor. Çok dikkat etmek gerekiyor ve inceleyerek almak lazım. Sap çok ince ve doğal olarak modern 5 yada 3 parça saplara nazaran daha zayıf saplar. Bunun sonucunda da sapta zamanla eğilmeler ve darbeler sonucunda kafa kısmından baktığında sağa yada sola doğru hafif bir eğim görürsün. Bu işte sap dönmesidir. Birde önemli olan nokta ise sap dönmelerinin geri dönüşü onarımı olmaz. Hepsinde oluyor denmez illaki iyi bakılmış sorunsuz olanları vardır fakat yinede ne olursa olsun en temiziyle bile herhangi bir 1570 karşılaştırılamaz. Hele birde 15xx 25xx serileriyle bile karşılaştırılamaz gitarlar diyor ya satanlar... Aman yarabbim o an kendimi zor tutuyorum.xhornetxx demiş ki:smtzdmr demiş ki:1570 almanı öneririm... O kadar konuşuldu demek ki hala kafalar takılmış birkere ne dersen de geri dönmüyor. Her 570 iyidir diye birşey yok zaten iyisinide bulman için çok piyasa yapman lazım. Abicim alırsın 570 i bir süre sonra sapı döner konu açarsın. Eski ibanezlerin sap dönmesi sorunu var biliyormusun? Her gitarda olmuyor fakat oluyor işte bu olay. Araştırmadan etmeden işini sansa bırakacaksan bırak.xhornetxx demiş ki:aynen yazı tura hesabına bağlıcaz bu gidişle.. nedense rg570'in üretiminin durdurulmş olması çekici geliyor... sanırım rg570 alıcam
E tamamdır ozaman... 1570 almak mantıklı. İlk defa duydum sap dönme sorunu nedir?
Atılma konusuna takılma, atılanların çoğu yazılması yasak başlığa dalga geçme amaçlı yazı yazdıkları için atıldılar. Bu yüzden atıldın diye yargılamak yersiz olur. Suç filan işlemedi çoğu yani 😉xhornetxx demiş ki:bu arada in_the_name_of_god nick'i olan turkrock'dan atılmış bir arkadaş tarafından satılıyormuş rg570... nekadar güvenilir acaba? Bu siteden atılan biri sonuçta...