suffer_me demiş ki:hayır arkadaşlar kolla alakası yok.gitarın arkasındanda görülen kolu taktığımız yer oynuyo.baya bi gevşek gibi.üzerinde bi vida var belki orayı sıkınca hallolur ama ben yinede gitarı aldığım yere götürüp göstermeyi düşünüyorum.umarım çok önemli bişi değildir. iki senedir bu gitar için para biriktirdim.umarım halledebilirim.
keremd demiş ki:hayır yok. ama RG 550 20. yıl serisinde maple bir model var cok ta şık, fakat sarı ve kırmızı gövde renginde olanlar maple klavye =)
http://www.ibanez.co.jp/world/product_news/pages/2007/20th_RG/index.html
g1rd4p demiş ki:550 seriside cok guzel gercekten 2550den farki nedir peki?
PhoibosApollon demiş ki:suffer_me demiş ki:hayır arkadaşlar kolla alakası yok.gitarın arkasındanda görülen kolu taktığımız yer oynuyo.baya bi gevşek gibi.üzerinde bi vida var belki orayı sıkınca hallolur ama ben yinede gitarı aldığım yere götürüp göstermeyi düşünüyorum.umarım çok önemli bişi değildir. iki senedir bu gitar için para biriktirdim.umarım halledebilirim.
O oynayan kismi(arm holder) sabit tutup altindaki somunu sikman gerekiyor. Yalniz bunu kol icindeyken yapman ve sabit tutacam diye fazla sikmaman(mumkunse en uc kismindan tut) daha faydali olur, cunku arm holder kolayca deforme olabilen bir parca. Degistirilebiliyor ama ugrasmak istemezsin yamultup. Alttaki somunu siktigin zaman problemin ortadan kalkacaktir.
elektrowave demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:suffer_me demiş ki:hayır arkadaşlar kolla alakası yok.gitarın arkasındanda görülen kolu taktığımız yer oynuyo.baya bi gevşek gibi.üzerinde bi vida var belki orayı sıkınca hallolur ama ben yinede gitarı aldığım yere götürüp göstermeyi düşünüyorum.umarım çok önemli bişi değildir. iki senedir bu gitar için para biriktirdim.umarım halledebilirim.
O oynayan kismi(arm holder) sabit tutup altindaki somunu sikman gerekiyor. Yalniz bunu kol icindeyken yapman ve sabit tutacam diye fazla sikmaman(mumkunse en uc kismindan tut) daha faydali olur, cunku arm holder kolayca deforme olabilen bir parca. Degistirilebiliyor ama ugrasmak istemezsin yamultup. Alttaki somunu siktigin zaman problemin ortadan kalkacaktir.
ben de yeni aldım bu gitardan.aynı sorun bende de oldu.arm holder dönüyor ve kolda boşluk var ama ara sıra oluyor bazen sıkıca oturuyo.alttaki somunu sık demişsin.bu somun nerde, arka kapağı mı açmak gerekiyor.