cevabın için sağol.kolun girdiği yerde 2 tane çentik var.arka taraftan arm holderı tutup, o çentiklerle sıktım.şu an gayet sıkı duruyor, kolda hiç boşluk yok.
niflheim demiş ki:Bu konu benim yaratıcılığımı geliştirdi doğrusu..Başımın belasıydı ne yapsam o boşluğu dolduramıyordum.Doldurduğum malzemeler kısa sürede dökülüyor yırtılıyor vs..En son çözümü buldum.Arm holder ları çıkartıp yuvalarına 1 tur ip sarıp uçlarını bağladım.Sonra çıkmasın ve biraz daha kalın olsun diye üzerine 1 kat oje sürdüm (bana ait değil 😀 ) Kuruduktan sonra taktım.İlk baş aşırı sert oldu takamadım.Zar zor takıp 1 hafta çok sert kullandım.Şuan 1 ay ı geçti ve kol tam istediğim gibi.Baya yumuşak ama nerde bırakırsam orda kalıyor....Buraya yazmasam patent işine flan girerdim heralde😛
KoRnoManiac demiş ki:steve vai,paul girbert gibi gitaristler kendi signatureları henüz üretilmeye başlanmadığı zaman da rg550 falan kullanıyodular ki paul gilbert benim gitarın rengi bile aynı olanından kullanıyodu 🙂
sertsessiz demiş ki:zuhal konusunda bayağı ortak fikrimiz varmış bakıyorum 🙂
ben de 1570 tavsiye ederim, muhtemelen deneyeceğin s serisi bir gitardan daha versatil bulacaksın. tabi tarzını bilemiyorum.
ayrıca kerem de doğru söylemiş 15xx ve 25xx serilerinin tek farkı manyetik, bazı durumlarda da pickguard, yani boşuna 100-150$ fazladan vermezdim ben (vermedim de 😛). 25xx alanlar da manyetik değiştiriyor sonuçta.