Sigmastern demiş ki:gecen hafta gittim jem den, js1200 e, music man den Les Paul standart, BFG ye, Strat tan tele ye bir sürü gitar denedim. Bu arada rg2550 yide doyasiya deneme firsatim oldu aletin clean tonlari cok iyi kapa gözünü sanki strat ama köprü manyetigi distorsion da sanki biraz zayfi gibi geldi bana onun hemen arkasindan alder gövdeli bir tele denedim ayni anfi ayarlariylan tele nin köprü manyetigi daha yüksek cikisliydi ve daha yirticiydi yani tele onu telef etti 😉 hatta inanamadim bir daha denedim. Bu arada ben schecter kullaniyorum sanki ibanezin köprü manyetigi ona görede zayifti, gerci simdi ayni anfi mamfi muhabbeti olacak, aletlerin hepsini pod xt ilen her zaman kullandigim anfi simulasyonu ile kullandim. Belki bana öyle gelmistir siz kullananlar olarak daha iyi bilirsiniz tabiki.
Simdi kendi dedigimi cürüteyim, benim gitarla karsilastirmam haksizlik olmus, sonucta bende 11 lik tel var ondakiler 09 luktu, bir ara aklimdan cikivermis, karsilastirmak objektif olmaz ama tele gercektin daha saglamdi köprü manyetiginde.