Oldukça fazla kere çaldım bu gitarı, benim 2550 kadar olmasa da 🙂P) oldukça güzel bir alet. Beyaz olanı benim daha çok hoşuma gidiyor, hafiften bir JEM havası var beyazının. Sanırım senin sorduğun da beyaz olanı. Herneyse, ince ve düz klavye ritmlerde ilk başlarda biraz rahatsız edebilir ama sololarda gitarı eline alıp da klavyeye biraz alışınca çok rahat edeceksin. Shred olayı için de, tumturaklı solo için de uygun, virtüozik eğlenceli şeyler de yapabilirsin gitarınla, Floyd Rose'unu da kullanarak. Bu gitarın sahibi arkadaşla stüdyoda çok sağlam atışmıştık bir kere, acayip zevkliydi... 😀
Manyetikleri benim de hoşuma gitmiyor bu gitarın, ne adam gibi clean tone'u var, ne de sağlam drive'ı. En güzeli bir süre üzerindekilerle idare edip daha sonra zevkine göre güzel bir manyetik modifiyesi yaptırmak bence. Egde III de güzel bir köprü, kullanan arkadaşım bir ara Floyd Rose'u eline alacaktı, o derece çekiştiriyordu ama halen köprü sapasağlam. Ve arkadaşın gitarını son dereece sakarca ve özensiz kullandığını da belirteyim... 😀