yanlız bişeyi atlıyosun ibanez de satıyorum...🙂
MOONSPELL_ demiş ki:söledim🙂
Puredeath demiş ki:Melihbozkurt84 3. Paragraftan
.bakın sizin gibi bende ibanezde var cortta x2 im
var prestige ibanezim var ibanez iyi demiyorum.aynı fiyattaki 2 ibanez ve bir cortu karşılaştırdım
Melihbozkurt son paragraf
ve en son kendi şahsi fikrim.oldum olası ibanezleri sevemedim.almaı düşündüm bir ara kaliteli diye ama yine beni mahçup etti.bende gittim cort aldım kullanıyorum.Allah'a şükür hiç bir sorunumda yok.gitarımıda seviyorum.ibanezin açıkcası marka sattığını düşünüyorum
3. paragrafta ibanezin var son paragrafta yok 😀😀😀😀😀😀 bukadarı fazla
Puredeath demiş ki:melihbozkurt kusura bakma yalnış anlamadan dolayı bir hata
hem manyetik olarak hem floydrose olarak ibanez tabiki daha iyi ya arkadaşlar siz bunu gormuyormusunuz iki gitarı karşılaştırın ve bakın bariz buyuk bir fark olduğunu goreceksiniz..burda cok gereksiz bır muhabbet yapıyorsunuz kim hangi gitarı seviyorsa o gitar onun için en guzel gitardır :!: kıyaslama yapılırsa benim cevabında ibanez olur... :!:Puredeath demiş ki:manyetik olarak dusunmessek . Klavye ve floydrose un cort ta daha iyi oldugunu soyleyebilirmisin
Hellhound demiş ki:LuciferioN sen bu başlığı neden açtın ki, nasıl olsa Cort alacağım Ibanez'i de kötüleyeyim biraz diye mi?İlk mesajından itibaren bariz tavrın bu.Gayet güzel gitar hayırlı olsun da bu alıp verememek ne Ibanez'le?Cort alınca içinden çıkan sertifikalarda Ibanez hakkında birşeyler mi yazıyor ya da gitarların cilası falan deneyenleri Ibanez düşmanı haline mi getiriyor?
Seçimini zaten yapmışsın, Ibanez'i kötüleyince için rahat mı ediyor anlamadım.Başlık sadece ego tatmininden ibaret...
cort'un,ibanez'i eşekten düşmüş karpuza çevirdiğini bizzat ben kendi gözlerimle gördüm,daya doğrusu kulaklarımla duydum.. Özellikle sustain konusunda ibanez 11 sn civarında kalırken cort 30 sn yi bile rahatlıkla geçti.. kanıt budur.. Exclamation isteyen rg prestige serisi bir gitar ile evl k6 yı gider kendi dener bir müzikevinde ve farkı görür..