helldorado Salı 00:00 #21 sefilmuzisyen demiş ki: Enter sandman - Metallica tavsiye ederim. Slide , pm barındırır. Aksak bir ritmi olsa da yine de çalması nispeten kolaydır, gelismenize yardımcı olur. Hepsini görmek için tıklayın... enter sandman deyince aklıma 2009 yılı selim ışık 144p videolar geliyor 😀
sefilmuzisyen demiş ki: Enter sandman - Metallica tavsiye ederim. Slide , pm barındırır. Aksak bir ritmi olsa da yine de çalması nispeten kolaydır, gelismenize yardımcı olur. Hepsini görmek için tıklayın... enter sandman deyince aklıma 2009 yılı selim ışık 144p videolar geliyor 😀
Baybadulu Salı 09:29 #22 Tebrikler Hocam ben de 37 yaşımda başladım elektro gitara ama hala 3/4 çalmayı öğrenmeye çalışıyorum.
Tebrikler Hocam ben de 37 yaşımda başladım elektro gitara ama hala 3/4 çalmayı öğrenmeye çalışıyorum.
cihantan06 Salı 10:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 Baybadulu demiş ki: Tebrikler Hocam ben de 37 yaşımda başladım elektro gitara ama hala 3/4 çalmayı öğrenmeye çalışıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim. Hocam siz çok gençsiniz daha 😀
Baybadulu demiş ki: Tebrikler Hocam ben de 37 yaşımda başladım elektro gitara ama hala 3/4 çalmayı öğrenmeye çalışıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim. Hocam siz çok gençsiniz daha 😀