Gitar keyzle beraber verilecektir, geçen karşılaştım bir ilanda🤣🤣
açıkçası, ben satacak olsam yeni tel takarım. Ama bunu fiyata yansıtmam, tel dediğin nedir ki 20 tl...Telleri yeni degistirdim var bir de.Satacagim hicbir gitara yeni tel takmadim.hatta belirtmisimdir teller eskidir diye.yada herkes dogru soyluyor ben yanlis yapiyorum.
tabi benim bir tane gitarım olduğu için 😀oyle deme.20 x bilmem kac gitar durumu var bende.cok masraf benim icin.Ama belirtirim hep eski ama is gorur diye.
Bende satmadan önce tel temizlik sap entonasyon falan yaptırırım. Daha doğrusu yapılı aldıysam öyle satmaya gayret gösteririm. Ne var ki bunda?Telleri yeni degistirdim var bir de.Satacagim hicbir gitara yeni tel takmadim.hatta belirtmisimdir teller eskidir diye.yada herkes dogru soyluyor ben yanlis yapiyorum.
O zaman bunun şerefine telleri eski olan gitarımı ilana koyayım 😀Gitar alirken tellerin eski olmasi beni pek rahatsiz etmez yani tel belirleyici bir etken degil.hatta yeni tel kisa sureli bir yanlis anlasilmaya da sebep olabiliyor.Gerilim ve stressi atmasi zaman alabiliyor yeni telin bu da acaba tunerlarda bir sorunmu var sorusu getirebiliyor insanin aklina.
Aynen, adam yazıyor "extralar: tankpad, zenon far, siyah ön cam, katlanır ayna, katlanır manet" Ama hiç adam gibi lastik takmaz bunlar, hepsi de zevk için takılan şeyler ve benim sevmediğim şeyler ve şu kadar masraf yaptım diye de kitlemeye çalışırlar.Motosiklet satarken, tankped'i yeni taktım hediyemdir derler. En pahalısı 50T ortalaması 15-25 TL arası kullanılır ve tamamen bambaşka bir zevk işidir 😀
Bilmeyen arkadaşlar için,
Redline elcik ve manetler...Puig ön cam... 🙁