Natür ses isteyenler buraya ;
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ri-stereo-lambali-2-x-10-watt-463889796/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ri-stereo-lambali-2-x-10-watt-463889796/detay
Benim en çok ilgimi çekenler resimlerde satmayı düşündüğü aletin yanında diğer bütün malzemelerini de sergileyenler;farklı bir ağırlık yaratmak,dikkat çekmek olduğunu düşünmüşümdür.. Yoksa insan satılık ilanına neden satmayacağı şeyleri de yerleştirir?
Şimdi bakınca ne kadar üzücü bir yorum 🙁açıkçası, ben satacak olsam yeni tel takarım. Ama bunu fiyata yansıtmam, tel dediğin nedir ki 20 tl...
Yukarıda numaranız gözüküyor hocam aman dikkatBunların üremesi ne zaman biter 159333 eklentisini görüntüle
Bunların üremesi ne zaman biter
Yarı yarıya pazarlık olmaz pazarlık teklifi de olmaz. Bu tip absürtlükleri gerçekten nasıl olabilir yapabilir diye normalmiş gibi karşılayabiliyorsunuz. Ben mi uyumsuzum veya anlayışsızım, sıkıntı bende mi bu durumda gerçekten çözemiyorum. Birine fiyat teklif etmekle taşak geçmek arasındaki çizgi bu kadar görünmüyor olamaz.KVKK ihlali, hakaret. Asıl izin gibiler ne zaman biter acaba? Pazarlığa, takasa girmek istemeyen insanlar paşalar gibi "dönüş yapılmayacaktır" yazıp geçiyor. Takasa, pazarlığa kapalıdır diye belirtiyor. Nihayetinde 2. el alım satım ortamı, isteyen istediğini teklif edebilir. İlanınıza da baktım, bu konularda en ufak bir bilgi yok. Yazan adam yine kibarmış, lafın devamını getirmeden engeli vurup geçmiş.
Yok eğer hakaret mahiyetinde yazmayıp cidden gitarı parça parça bölüp satma niyetiyle cevapladıysanız kusuruma bakmayın. Ben de boş gövdesine 250 TL veririm. Olumlu olumsuz geri dönüşünüzü bekliyorum.
Umarım beni tehdit etmiyosundurNe kadarlık teklifin pazarlık olarak kabul edilmesi makul acaba? SPK'mı tanımlıyor bunu, Rekabet Kurulu mu denetliyor? Kime göre? İsteyen istediğini teklif edebilir. Aklına esen fiyatı teklif etmeyi normalleştirmeyi, kafasına yatmayınca hakaret etmeyi kendine hak görmeye tercih ederim. Hepsini geçtim sizin 3600 yazdığınız yerde 2000 - 2500 yazılmış onlarca ilan mevcut. Tekrar diyorum alıcı Celal bey insaflıymış. Tenezzül etmemiş uzun uzun tartışmaya. Burası Türkiye, mazallah deliye denk gelirsiniz telefon numaranız böyle açıkken teklif ettiğiniz saptan bi numune kapınıza kadar teslimatını yaparlar.
Buranın da Discord sunucusu, 4chan olmadığını hatırlatıp kullandığınız kelimeleri daha özenli seçmeniz gerektiğinin farkında olmanızı tavsiye ederim.
Şüpheli ilanlara eklemelik bir şey gibi hocamDün başıma geldi. Yine "Acaba ben de mi hata var diye sorguluyorum".
Denemek için gelenle uğraşmayacak mısın sanki onu anlamadım. Engeli de yedim 😀
Bana da öyle geldi. fiyat 1500'dü 1000'e indirdi ben de mesaj attım sonuç bu. dolandırıcı olsa gel dene demez herhalde.Şüpheli ilanlara eklemelik bir şey gibi hocam