İlanda değil ama ilan içinde ya da özel de anlam veremediğim bir muhabbet ise şu: canhıraş bir şekilde satıldı mı duruyor mu acil telefon lütfen diyip sonra ne arayan ne soran heyecanlı arkadaşlar.
Giresun diye okudum 😀Markayı bilen bilir yazıp şunu da şuraya iliştiriyorum 😀😀
tremolo kolunu, askısını, kılıfını hediye edenler var bir de....
Valla prs gigbaglerini 150den aşağı satan Yok. Alacağım üründe fender deri askı ve gigbag veriyorum demesi bence önemli bir vurgu 🙂 bunun dışında 10 liralık kılıf bile olsa belirtmek mantıklı bence ürün alıyorsun adam gazeteye poşete sarıp bantlayıp yolluyor gitarı kılıf alacak ya vakti olmuyor yada ekstra para harcamak istemiyor 🙂tremolo kolunu, askısını, kılıfını hediye edenler var bir de....
Valla prs gigbaglerini 150den aşağı satan Yok. Alacağım üründe fender deri askı ve gigbag veriyorum demesi bence önemli bir vurgu 🙂 bunun dışında 10 liralık kılıf bile olsa belirtmek mantıklı bence ürün alıyorsun adam gazeteye poşete sarıp bantlayıp yolluyor gitarı kılıf alacak ya vakti olmuyor yada ekstra para harcamak istemiyor 🙂
kılıfı olmayanlar için tamam ya da özel bir kılıftır değerli bir şeydir ona da tamam ama sanki kılıf gitarı alırken hediye edilmiş, hani ben hediye aldım alacak kişiye de hediye edeceğim gibileri çok tiksindirici 😀
kılıf da işte kılıf 😀
espri yapmamıştım 😀
Redline elcik ve manetler...