Birçok şey yazılmış ve çizilmiş bu başlığı okumayalı.Bunlara bir yorum yapmayacağım ama bir düşünün arkdaşlar,bir karşılaştırın Bahadır'ın olduğu Moribund Oblivion'u ve Chaosium'daki Infected'ı.Sadece bu bile yeter anlamaya kim daha 'müzik' bir müzik yapıyor.Bahadır'ın ne kadar İngilizce bildiği ortada-5'e giden bir çocuktan farksız-.Davulcuları Amerikalı bir toplulukta da çalıyormuş;merak ediyorum nasıl anlaşıyor o insanlarla :!: Ne kadar İnglizce... vb. bilip bilmemesi de önemli değil zaten.Asıl önemli olan nasıl bir insan olduğu.Bir röportajlarını okuyun.Sonra da Salih'inkileri.Sonra da açın Chaosium'u ve bir zehirli öpücük kondurun düşlerin meleğinin dudaklarına...
-ingilizce'sini eleştirdiğim için beni eleştirenler olacaktır tahminim;eğer yazamıyorsa yazdırsın ya da Trükçe yazsın.Davulcuları Amerika ile pek sıkı fıkı o da mı bilmiyor merak edemiyorum.Bir açın,okuyun Khanjar'ın sözlerini;bir insan bir dili bu akdar mı katleder :!: -Bahadır'a davulları da sordum niçin sanal diye;zamanları yokmuş arkdaşların :roll:
-ingilizce'sini eleştirdiğim için beni eleştirenler olacaktır tahminim;eğer yazamıyorsa yazdırsın ya da Trükçe yazsın.Davulcuları Amerika ile pek sıkı fıkı o da mı bilmiyor merak edemiyorum.Bir açın,okuyun Khanjar'ın sözlerini;bir insan bir dili bu akdar mı katleder :!: -Bahadır'a davulları da sordum niçin sanal diye;zamanları yokmuş arkdaşların :roll: