çiçek dünyada çiçekte nesneyken ve sıfatken göt dünyadaki götün nesnelliğini mi bozuyo siz neyi tartışıyosunuz ben anlamadım yani şimdi bizim yıllardır taşıdığımız ve bu tartışmanızdan sonra bunalıma girip allahım bu götü ben nasıl taşırım diyecek ve kurtulmaya çalışıp acı çekecek arkadaşların dışında ölene kadar taşıyacağımız göt neden bu kadar sorun yarattı bu küfür değilki yani ana avrat saymıyor ki bu çocuk bide arada bi piç kullanmış arkadaşın hatrına öksüz mü desin yani herkes herşeyi yerindemi kullasın zaten bu argo değil sokak ağzı oluyor argo aynı meslek grubundan veya topluluktan olan kişilerin kendi aralarında kullandıkları dile denir senin dediğin jargon oluyo ama gitarist hiç bişey demiyor yani herşey yerinde kullanılmıyor bir zaman sonra çok sevdiğimiz metin kaçan'ın ağır romanında ki filmini çok beğendik ''alem göt olmuş'' diyordu ve bunun sorun yarattığını düşünmemiştim ben halada düşünmüyorum hatta o sanede olayı çok net açıklayan bir cümleydi sanırım bu insanların bakış açılarıyla ilgili ama sonuç olarak kraliyette yapılmayan bir müzik mevcut belli kalıplara girilmesini gerektiren kuralları ve tabuları yok.
ve cursed_angel arkadaşımın emek harca uğraş yorumuna katılmıyorum emek harcama bölümünde kimin ne kadar emek harcadığına sen karar veremezsin beğenmemiş olabilirsin buna daha ılımlı yorumlar yapabilirsin sadece ''daha fazla uğraşman daha iyi olabilir bence ben bu halini beğenmedim'' gibi zaten teomanla IbanezRB
karşılaştırmanda çok faydalı olmamış şimdi biz el ele versek senin müzik kültürün ve bilgini yorumlayıp aşalasak yada yaptığın bir işte ne kadar zaman harcadığını bilmeden emeğine laf sölesek hoş olmaz o yüzden in-sanada böle yargılamalarda bulunmanı gitariste 5 dk söz yazmışsın iğren hiç emek yok demeni doğru bulmuyorum
bu arada IbanezRBnin aneminin şarkılarına benzemesi konusuna katılmıyorum ki benzeyede bilir sonuç olarak aneminin yaptığı ve keşvettiği bir şey değil bu patenti yok sen nasıl istiyorsan öle yap bence daha dinlenilesi olur sana ait olmayan yumuşatmalar ve düzeltmeler özgünlüğünün kaybolmasına neden olur bu hiç çekilmiz bir durum bizim için
neyse zaten şarkıda çok argo ve salla pati yazılmış🙂
bu argo şarkıya amma yazdım 🙂
ve cursed_angel arkadaşımın emek harca uğraş yorumuna katılmıyorum emek harcama bölümünde kimin ne kadar emek harcadığına sen karar veremezsin beğenmemiş olabilirsin buna daha ılımlı yorumlar yapabilirsin sadece ''daha fazla uğraşman daha iyi olabilir bence ben bu halini beğenmedim'' gibi zaten teomanla IbanezRB
karşılaştırmanda çok faydalı olmamış şimdi biz el ele versek senin müzik kültürün ve bilgini yorumlayıp aşalasak yada yaptığın bir işte ne kadar zaman harcadığını bilmeden emeğine laf sölesek hoş olmaz o yüzden in-sanada böle yargılamalarda bulunmanı gitariste 5 dk söz yazmışsın iğren hiç emek yok demeni doğru bulmuyorum
bu arada IbanezRBnin aneminin şarkılarına benzemesi konusuna katılmıyorum ki benzeyede bilir sonuç olarak aneminin yaptığı ve keşvettiği bir şey değil bu patenti yok sen nasıl istiyorsan öle yap bence daha dinlenilesi olur sana ait olmayan yumuşatmalar ve düzeltmeler özgünlüğünün kaybolmasına neden olur bu hiç çekilmiz bir durum bizim için
neyse zaten şarkıda çok argo ve salla pati yazılmış🙂
bu argo şarkıya amma yazdım 🙂