edizkralll demiş ki:nerede aradın da alamadın ? Neyle neyi almaya çalışıyorsun ? anti-soad.org vardı onlar söyler sana 😉
chester1 demiş ki:edizkralll demiş ki:nerede aradın da alamadın ? Neyle neyi almaya çalışıyorsun ? anti-soad.org vardı onlar söyler sana 😉
Müzikle politikayı birbirine karıştıran dengesizlerden nefret ederim 🙂
semizotu25 demiş ki:chester1 demiş ki:edizkralll demiş ki:nerede aradın da alamadın ? Neyle neyi almaya çalışıyorsun ? anti-soad.org vardı onlar söyler sana 😉
Müzikle politikayı birbirine karıştıran dengesizlerden nefret ederim 🙂
Forum Kurallarını okumadan, 5 tane ilanı bir götüren, açıklama yapmayıp, Slash olamıyorum, Satriani' nin tonuna erişemiyorum, S.O.A.D.' un "Holly Mountain" adlı şarkısında Türk' leri yerip, buna "müthiş, hastayım" diyen ve kendini Türk sanan insanlardan bu forum nefret ediyor.
Bunları biliyor muydunuz? köşesi...
barrios demiş ki:Konuya siyaset bulaştırmayın, bunun sonu gelmez. Başlık kilitlenir böyle giderse, olacağı budur.
Ancak gerçekten ton konusunda yardım almak isteyen arkadaşlar da set-up konusunda detaylı bilgi vermeli ciddiye alınmak istiyorlarsa. Aksi takdirde böyle isteklerin ardında art niyetler aranabilir. Şu an itibariyle verilen bilgi çok yetersiz. Kullanılan gitar ne, manyetikler ne, preamfi-prosesör ne, tam olarak ne anlamda "o ton" alınamıyor ? Bu bilgilerin verilmesi durumunda yardımcı olmaya niyetli daha çok arkadaş çıkacaktır.
Gitarin ustundeki potansiyometreler sonuna kadar acik mi?selamlar. gitarım squier bullet strat sss ve amfi olarak da fender frontman 10g kullanıyorum. tellerim de rev willy's mexican lottery brand strings (10-46). fakat bir türlü istediğim tonu yakalayamıyorum. videolarda izlediklerimle benim gitarımdan çıkan ses arasında dağlar kadar fark var. adamlar maneskin, franz ferdinand, nirvana vs. çalıyor aynı ekipmanlarla. sorun amfide mi yoksa benim tellerde mi çözemedim. kalın mi telinden resmen bas gitar sesi geliyor mesela. elde edebildiğim tek ton aşırı kalın ve boğuk. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
squier bullet strat sss ve amfi olarak da fender frontman 10g
videolarda izlediklerimle benim gitarımdan çıkan ses arasında dağlar kadar fark var.
E telini bir oktav aşağıda (gevşek) akortlamadığına emin misin? Bass sesi ile kastettiğin ne? Ya akort yanlış dediğim gibi ya da o cılız amfide gain'i max, tone (varsa) min filan yaptın herhalde ki ses çamurlaştı?kalın mi telinden resmen bas gitar sesi geliyor