Hemen tel takımı sipariş edeyim ozaman amfi, gitar, manyetikle uğrasmaya gerek yok 😀teller diyorum başka da bir şey demiyorum
Hemen tel takımı sipariş edeyim ozaman amfi, gitar, manyetikle uğrasmaya gerek yok 😀teller diyorum başka da bir şey demiyorum
burasi bir bilgi paylaşım portalı olduğu için equalizer pedalı diye düzeltmekte fayda var.alacagın aletler tartışılır ama yanında mutlaka bi eqolizer pedalı gerekir
Hemen tel takımı sipariş edeyim ozaman amfi, gitar, manyetikle uğrasmaya gerek yok 😀
😀 hocam başlığı açan arkadaş "en hesaplı" demiş benim de aklıma direkt olarak tel geldi.
Düşman çatlatır gibi oldu bu bence..47016 eklentisini görüntüle Fotoğraftakiler ve bir de kaliteli kablo ...
Fenderler güzel nazar değmesin ama halı da öyle. Dude'un dediği gibi That rug really tied the room together...47016 eklentisini görüntüle Fotoğraftakiler ve bir de kaliteli kablo ...
Sevgili hakangim yazarken niyet öyle değildi ama dediğiniz biraz görsüzülük gibi olmuş ..siz söyleyince bana da kötü geldiDüşman çatlatır gibi oldu bu bence..
Sevgili osmanburak dediğiniz gibi halı da hakikaten önemli.. 🙂Fenderler güzel nazar değmesin ama halı da öyle. Dude'un dediği gibi That rug really tied the room together...
Estağfurullah Görgüsüzlük değil. Latife yapmıştım🙂 Gözümüz yok diyeceğim ama yalan olacak.. 🙂)Sevgili hakangim yazarken niyet öyle değildi ama dediğiniz biraz görsüzülük gibi olmuş ..siz söyleyince bana da kötü geldi
Amacım lambalı bir amfi ve kaliteli bir gitar demekti... Umarım herkes aynı şansa sahip olur...Gerçekten kaliteli ekipman ve iyi bir tuşe ile sonuç istisnasız güzel oluyor...Araya bağlanan her pedal gereksiz oluyor ...
O zaman söyle diyeyim...Kaliteli ve en ucuz alternatif bana göre classic series mex 50s strat+fender champion 600+güzel bir kablo...Çok optimum başlama ekipmanı..Geriye kalan bolca çalmak...