KaRaBaSH demiş ki:gary moore, slash gibi duygu ve tuşe adamlarının g.tüyle sweep picking yapabileceğinden eminim..
sende haklısın ama birtakım realitelerin göz ardı edilmesi sinirlendiriyo beni işte. kusura bakma.jedaynayt demiş ki:fikirlerini paylaşıldığı bi topic için saçma sapan yakıştırmasını yapman ironik olmuş,sen de fikrini ortaya koyuyorsun sonuçta.
sadece tartışıyoruz bazı konuları kimse bir iddada bulunmuyor senin gibi.
Doomed demiş ki:yavuzkeremlongur arkadaşım o zaman herhangi bi gitarist gelsin karşına otursun böle alakasız ama çok çok hızlı bişiler çalsın o zaman duygunun ne anlamı kaldı evet satrianin forgotten part2 benim için duygudur.Duygularda insandan insana deişir ben duygudan kasıt ağlamayı seçiyorum benim için beni ağlatabilen gitarist iyi gitaristtir sonuna kadar da dinlerim.Senin için duygu kavramı sertliktir sert olandan hoşlanırsın.."Duygu" kavramı bu benim için..
Not😛etrucciye duygusuz diyenler solo albumu dinlememiş derim özellikle glasgow kiss i bi oturup sabaha kadar dinlesinler 🙂
Yanlış anlaşılmasın bu benim görüşümdür yoksa yavuz arkadaşa karşı bi cevap algılanmasın..
Saygılar