david gilmour
tom morello
tom morello
1 jimi HendrixEvet forumlarda dolanırken nedense bu konu hakkında açılmış bir başlık göremedim (varsa da ben görememişimdir)
Tüm gitaristlere ve bana ilham Kaynağı olan ve herkesçe de dünyanın en iyisi olarak kabul gören tek bir isim
JIMI HENDRIX
Peki size göre kim ?
Tek bir isim belirtin.
Bence günümüzde yaşayan en iyilerinden biri: Barrie Cadogan
Bunu çok geç gördüm, merak edince bakmak istedim.
Chord-melody denilen caz gitar tarzını biraz ciddi çalışmış herkes bunları çalabilir.
Muhtemelen bu tip şeyleri pek dinlememiş kişiler için bu tarz farklı geliyordur.
Sıradan demedim aslında. Biraz Hendrix mirası da var çaldıklarında adamın.Ben stilini, tuşesini, müziğini özgün ve başarılı buluyorum. Öyle manyak yetenekleri yok belki ama kendisine has bir ruhu ve tarzı var. Önemli olan da bu zaten. Burada sabaha kadar özgünlüğü ve sanatı tartışabiliriz ama iş gene zevkler renklere gelecek o yüzden size sıradan geliyorsa saygı duyarım.
"En iyi" göreceli olsa da elbette çok iddialı olur ama zaten "bence günümüzdeki en iyilerinden biri" demiştim. Belki bilmeyen başkaları da sever ilham alır diye yazmak istedim. Herkes aynı isimleri yazmış sonuçta arada başka bir alternatif de olsun. Benim paylaştığım o an dinleyip hoşuma giden bir videosuydu bence çok daha iyi performansları da var diğer videolarına da bakın bence. Zaten herkes Better call saul jeneriğinden müziğine tarzına aşinadır ama kendi kanalında paylaştığı kısa videolar arasında da çok güzel şeyler var.Sıradan demedim aslında. Biraz Hendrix mirası da var çaldıklarında adamın.
Ama başlıkla pek bağdaştıramadım.