Hocam bu forumda genel olarak biraz "her şeyin en doğrusunu ben bilirim en çok bana soracaksıncılık" ve sanki kendileri dünyaya bu bilgilerle gönderilmiş gibi davranmak yaygın durumlar, çok da takmamak lazım. Muhabbetinize bakın.Her başlıkta ne olayım var benim.
Biri gelir isimle konu başlığına laf eder . Ne alaka onuda anlamadım zaten.
Diğeri gelir yalan dolan iftira ile forumdaşına arka çıkmaya çalışır.
Ne o kardeşim ali kıran baş kesenmisiniz.
Saygıyı sizden öğrenecek değilim. Ama gerekirse yaşına başına bakmam saygılı olmayı öğretirim.
Şunlara bak. Birde hedefe koyuyor. Yok yönetici yokmuş ta başka forumda olsa atarlarmış ta.
Hadi işinize bakın siz.
Başlığın konusunda gelirsek, müzik spor gibi rekabetçi bir alan olmadığı için gitaristleri karşılaştıracak reel bir kıstas da bulmak mümkün değildir diye düşünüyorum şahsen. Müzik ve gitar bir sürü unsuru olan bir konu. Teknik açıdan mı en iyi? Çok mu akılda kalıcı, "catchy" melodiler yazıyor? En çok hit şarkıyı kim çıkarmış mı? En çok dinlenmiş mi? nedir kıstas, ve buradaki kıstaslardan birinde çok iyi olmak kişiyi çok iyi gitarist yapar mı gibi sorular devreye girmek durumunda. Bu alanlarda birinde çok başarılı birini en iyi gitarist addettiğinde diğer alanlarda çok başarılı bir sürü gitariste de bir tık haksızlık yapmış olunuyor açıkçası.
Ha bu işin reel tarafı. Onun dışında "abi bilmemkim, mahmut mahmutoğlu'nu tokatlar yaa" da boş olmakla birlikte zararsız bir geyiktir, zaten bir yere varma amacı da gütmez, o yüzden MTV Celebrity Deatmatch'e çevirmekte bir sakınca yok bence muhabbeti 🙂 Bu bağlamda ben de derim ki Guthrie Govan tek, siz hepiniz 😁