Gürcan olum sende mi buradaydın 😀Çok geçmiş olsun kardeşim ilk bana anlattığında bu takas olayını aslında hiç içime sinmemişti ancak pekte zamanım yoktu detaylı konuşamamıştık neyseki gitarınıda kurtarmışsın
da seni tanıyamadım nickinden 😀 gereksiz mesaj kirliliği olmasın ö.m. atarsın ...Gürcan olum sende mi buradaydın 😀
demişsiniz, demek ki adam ilanında replika olduğunu belirtmemiş, demek ki adam kötü niyetli, siz de bile bile bu adamla alışveriş yapmaya çalışmışsınız, göz göre göre lades demişsiniz yani. Merak ediyorum replika gibson gelseydi ne yapacaktınız o gitarı, sonuçta washburn'ü satmanız daha kolay olurdu. Yine de geçmiş olsun, umarım yakalatırsınız.Bir gece Sahibinden.com'da gördüğüm 850TL lik Gibson Lespaul için takas mesajı attım. (%99 replikadır dedim)
Abi bence burada bir başlık açılsın. Hemen hemen her ilden birileri -gönüllü olarak- bu işlerle ilgilensin. Sitede güvenilir olan kişilerden bahsediyorum. Takas-alışveriş vs. gibi durumlarda sıkıntı yaşamadan o insanlara ulaşıp yapabilelim.
Özellikle takas gibi durumlarda şehirdışı çok sıkıntı oluyor. Piyasa zaten durgun. Sebeplerinden biride eminim budur. Bu sayede belki bunun gibi durumlar önlenir.
İsim vermeyeyim, geçmişte forumdan alışveriş yaptığım biri ürün benim elime geçtikten 2 gün sonra aramıştı. Paranı hala kullanmadım, onay veriyorsan kullanayım yoksa iade edeyim diye.
Böyle insanlara ihtiyaç var...
Zamanında biz kara liste değil de ak liste yapmıştık ama geliştirilmedi. Onun da yenilenmesi iyi olur.Hellhound'a alım-satım bölümünde kara liste oluşturulması için bir mesaj attım. Umarım halledilir.