masterofpuppetsasd demiş ki:Hiç biriniz koskoca "Floyd Rose hakkında herşey" adlı başlığa bakmadınız mı?
http://www.turkrock.com/ftopic45104.html
ben anlamam kanka boş konuşmuyorum, elimde belge vaar kayıt vaar, bu videonun aksam 9 haberlerinde ulusal kanalda bile yayınlanmasını saglayabilim, tanıdıklarım var" ay ken kontıroll dı vörld" dışşşşşşşş.masterofpuppetsasd demiş ki:Şantaja boyun eymezük. Yapan utansın. 😀
Komedi adamlarsınız vesselam vallahi karnım ağrıdı ya 😀 Alkolik bir olay anladığım kadarıyla 😀 😀 😀 😀vigiliante demiş ki:🙂 üstad bende bi video var...... neyse...sen ona sor.... berkünt bey...sesiniz çıkmıyo ama yüzünün aldığı şekli webcam sız da görebilirim buradanda... 😀
Nocure demiş ki:Orjinal floydrose u nasıl temin edebiliriz?
Birde şunu öğrenmek istiyorum; Tuner olarak sperzel i mi tercih etmeli yoksa deluxe gotoh ları mı? Sonuçta komplike bi işlem. Sadece floyd rose ile olmaz ki
masterofpuppetsasd demiş ki:Yakarım bu forumu...
Ya tamam abi vallahi gülmekten yaş gelmedik yerim kalmadı vallahi yoruldum offf 😀vigiliante demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Yakarım bu forumu...
keşke o gün telinin şarjı olsaydı videoyu çekecektik ve sen;
hayatına devam ederken....
ansızın bir anda.....
telefonunla tuvalette oynarken...
yada televizyonda reklam arası verdiğinde...
kız arkadaşınla otobüste yanyana gideken..
yada bakkalda sıra beklerken..
telefonunla oynadığın o esnada "o" videoyu bulacaktın.....
aaah ah keşkeee.
tamam abi fazla uzadı ben sustum 🙂
Berkunt hocam yakarım bu formu derken "Cüney Arkın'ın döverim hepinizi uleyn" repliği aklıma geldi 😀 Ciddi ama bir o kadar da ince 😛 😛masterofpuppetsasd demiş ki:Yakarım bu forumu...
masterofpuppetsasd demiş ki:Yakarım bu forumu...