O
Ettim,ordaki jacksonlar sadece US çıkışlı serial numberlar için galiba ve bazı zamanlar serial numberlar ile çok sıkıntı yaşamışlar...Jackson'ın seri numaralarıyla ilgili şablonları mevcut kendi sitesinde. Oradan kontrol edebilirsiniz sanırım.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar merak ettiğim ufak bir soruda daha var benim fret desenlerim Shark değil Dot acaba jackson ne zamanlar Dot fret yapıyordu ? biraz baktım ama tam kesin bişey bulamadımBu modellerin sahte olmaz. Sadece üst seviye ve çok satılan popüler gitarların sahtesi olur. O bakımdan rahat olun. Ayrıca plate gayet orjinal görünüyor.
Gitarınızın modeli JS30KE Kelly olmasın?
Abi,bu kadar düşük bir model böyle harika bir soundu nasıl verebiliyor inanamıyorum jackson'ı bi daha sevdim! herkese teşekkürler arkadaşlarO zaman sıkıntı yok bence orijinal olma olasılığı çok yüksek 🙂 Hatta CoolDog'un da dediği gibi sahte olma olasılığı çok düşük ki hayatımda hiç denk gelmedim sahte Jackson'a. Hele ki düşük modeller için replika yapacaklarını hiç zannetmiyorum. İçiniz rahat olsun. Jackson candır 🙂
Umarım hep azla yetinmeyi bilirsin 🙂 sapıtmazsın bizim gibi 😀