Tam bende bunu söyliyecektim :twisted: Jackson larda da çok görülüyor.obican demiş ki:Kafası kalın E kulakçığından kırılmış onlarca Jackson'ı ne yapalım peki? 🙂
Orta sınıf sapı kırılgandır gibi bir olay yok. Sen sapa taşıyamayacağı bir güç uygularsan yada sapın üstüne oturursan, sırtüstü yere çarparsan tabiki kırılır. Gitar bu ben çok para verdim benim ki sağlam demekte olmuyor.dark_Rider demiş ki:Şu da benim için ilginçtir, en az 4-5 gitar gördüm internetten 2.el ibanez ve sapı çatlamış. Jacksonda ise şimdiye kadar görmedim hiç... Tabi genelleme yapmıyorum fakat ibanez orta sınıf gitarlarında olabiliyor bu tarz şeyler.
dark_Rider demiş ki:@halilpazarlama, dostum konuyla alakasız olacak belki ama avatarını değiştirmeyi düşünmüyor musun 🙂 yanlış anlama yani çok antipatik durmuyor mu sence, yani bunun gibi bi anket yapılsa değiştirsin oyu eminim fazla olacaktır🙂
huntam demiş ki:dark_Rider demiş ki:@halilpazarlama, dostum konuyla alakasız olacak belki ama avatarını değiştirmeyi düşünmüyor musun 🙂 yanlış anlama yani çok antipatik durmuyor mu sence, yani bunun gibi bi anket yapılsa değiştirsin oyu eminim fazla olacaktır🙂
Forum onu bu avatarla tanımış abicim. 😀 Degiştirirse karizma falan kalmaz hiç. Aynen böyle devam abi. Bozma kendini. 😆
soulwalker demiş ki:Humbucker ı olmayan strata da rail manyetik takıyon oluyo. Hot rails sd gayet güzel.
demek ibanezle heavy metal yapılırmış değilmi 😀Atalay demiş ki:Satriani'nin yeni gitarına bakınız. Youtube da brezilyada mı ne bir konseri videoya çakılmiş. 3 adet single humbucker var. Aynen heavy metal soundu geliyor.