budr abi yahalilpazarlama demiş ki:soulwalker demiş ki:Humbucker ı olmayan strata da rail manyetik takıyon oluyo. Hot rails sd gayet güzel.
istersen rail takmasanda olur.maidenı senelerce sırtlayan dave murrayin gitarı
halilpazarlama demiş ki:o değilde boşverin gitarı amfiyi bahar geliyo sevgili yapın pikniğe gidin , rakı balık mangal yapın , jacksondan ibanezden fayda gelmez insana. bahar diyorum mis mis 😀
sheliakonur demiş ki:E ben dağdayım, askerlik gibi öğrencilik yaşıyorum. 8-5 şark memuriyeti yapıyorum burada, gözüm görmez gitar mitar 😀
Atalay demiş ki:Valla bir Ibo JS1200 veya KV2 Jackson'mu yoksa bir sevgili mi dersen bahar mahar demem gitarlarımı seçerim... henüz o kadar azmamışım demek ki 😛
sheliakonur demiş ki:E ben dağdayım, askerlik gibi öğrencilik yaşıyorum. 8-5 şark memuriyeti yapıyorum burada, gözüm görmez gitar mitar 😀
Mendoza demiş ki:sheliakonur demiş ki:E ben dağdayım, askerlik gibi öğrencilik yaşıyorum. 8-5 şark memuriyeti yapıyorum burada, gözüm görmez gitar mitar 😀
tabi ki senin öğrencilik hayatın, ibanezmi jacksonmu seçiminde önemli nokta.. ( celallenip boşada cvp yazma =) bu msjımda ne demek istediğimi anlarsın heralde )
stratta srv çalmak için güzel gidiyor ama 😀smtzdmr demiş ki:heheh 😀 10 - 11 iyidir ya, lead ler için 11 biraz zorluyor ilk başlarda ama standart E gibi akordta zaten 11 le çalmak sağlıklı bir olay değil 😀
Bend yapmayı çok severim, yazdığım sololarda çok fazla bend serpiştiririm aralara, eee şimdi ben 12 lik telle C akordla gitar çalan adamım. Elime 0.11 lik mi ye akordlanmış bir gitar alırsam sence ne yaparım 😀halilpazarlama demiş ki:stratta srv çalmak için güzel gidiyor ama 😀smtzdmr demiş ki:heheh 😀 10 - 11 iyidir ya, lead ler için 11 biraz zorluyor ilk başlarda ama standart E gibi akordta zaten 11 le çalmak sağlıklı bir olay değil 😀