Forumdan yazisasarak anlasmak zor ama kabaca sunu soyleleyim, bashettigin amfi sanirim hem preamp hem de poweramp kati lambali bir amfi.
Ben lambalarin durumunu hic dusunmemistim.
Hosnut olmadigimiz durumu incelemek, elestirmek ve gerekirse iyilestirmek icin oncelikle elimizdeki ekipmanin tam anlamiyla sorunsuz calistigindan emin olmaliyiz.
Turkiye'de boyle seyler buyuk maliyet. O nedenle gevsek gevsek tavsiye vermek istemem ancak eger mumkunsu lambalari orjinalinde olan lambalar ile yenileyip bir dene. Baska bir modifikasyon (lamba degisimi, kabin degisimi, speaker degisimi vs.) yapilacaksa sonrasinda bakalim.
Basta bu illete dustugun icin gecmis olsun demistim. Yavas yavas (ekonomik etkilerle birlikte) bu nokta daha agir basiyor.
Acaba bir aksiyon almadan para harcamadan once, bir izin gununde en fazla secenegi ayni gun icinde deneyebilecegin bir sehre seyehat edip alternatif amfileri mi denesen?
Marshall DSL40 (bunun bir kac farkli speakerli versiyonu var), Laney'in bir kac modeli. Eger bu amfilerden birini oldugu gibi (icindeki speaker ile beraber)
Belki ilk etapta elindekini satip farkli bir sey almak pahali ve zararli bir yatirim gibi gorunebilir ancak yok lamba degistir, yok bir daha lamba degistir, yok speaker degistir gercekten yasakli madde bagimliligi gibi kurtulusu zor bir yol.
Eger bir amfiyi begenip taksitle alirsan en azindan taksit bittiginde rahata cikarsin.