Kanca (Rock) - İzmir

uzun zamandır duymama rağmen hiç dinlemek nasip olmamıştı kancayı.. zaten zamanının rastlantı yiğiti olarak bildiğimiz yiğit arkadaşımız için gitmiştik dinlemeye ama öğrendik ki dinlemeden ön yargı kurmamak lazım.. açıkçası bu kadar guzel muzik yapacaklarını tahmin etmemiştim ve bence yerleri amatorler değil turk rock tır kancanın..

yiğite biraz değinmek gerekirse yiğit aynı yiğit hala ama rastlantıdaki kalitenin cok uzerine cıkmış cunku grup eski grubuna nazaran cok daha iyi bi muzik yapıyor ve aralarındaki senkron bence kıskandıracak kadar iyi.. başarılar arkadaşlar işallah sizi daha guzel yerlerde goreceğiz.. konserlerde festivallerde..

bu arada Gİtarda ozgunun slash solosu cok başarılı..

Ve işte "Kanca" geri döndü... 🙂 Saolun arkadaşlar övgüleriniz için. Bizi şımartıyorsunuz. Elimizden geldikçe daha iyi müzik yapmaya çalışacağız.

dün akşam biostan misafirlerimiz vardı , frekans (orçun , barış , çağlar ) olaraktan , harika çaldılar , özellikle love song ve old love yorumlarını bizimkinden daha çok sevdim. çağlar da adaşım olduğu için herhal süper çaldı ayrıca amfiyi alıp daha para vermediğim için yağ yapmıyorum 🙂 hakkaten çok keyifliydi , tüm kanca adına burdanda teşekkür ederiz size , bizde acık kaytarmış olduk valla 🙂))

hep yiğit kaytarıyodu , siz bol bol gelin abi hehehe 🙂

akşam vakitleri alsancakta görüşürükün herhalde 🙂
ayrıca grubun ilk bestesini hazırladık fırına vemek kaldı yakında taze taze sunacağız , bide haftaya bi sürpriz daha var söylemem

dün akşam biostan misafirlerimiz vardı , frekans (orçun , barış , çağlar ) olaraktan , harika çaldılar , özellikle love song ve old love yorumlarını bizimkinden daha çok sevdim. çağlar da adaşım olduğu için herhal süper çaldı ayrıca amfiyi alıp daha para vermediğim için yağ yapmıyorum 🙂 hakkaten çok keyifliydi , tüm kanca adına burdanda teşekkür ederiz size , bizde acık kaytarmış olduk valla 🙂))

hep yiğit kaytarıyodu , siz bol bol gelin abi hehehe 🙂

akşam vakitleri alsancakta görüşürükün herhalde 🙂
ayrıca grubun ilk bestesini hazırladık fırına vemek kaldı yakında taze taze sunacağız , bide haftaya bi sürpriz daha var söylemem

Su kanca hikayemi bende anlatmak istiorm nacizane...

Kanca yi hic duymamistim , ancak Yigit'i cok aradim,napar ne eder bu adam die eski grubuylada alakasi yok filan derken opusun kapisinda bir afis bole bi adamin omuz basindan beline kadar kafalar ustte kanca yazio =) bi asinalik var yari ciplak adama karsi(yannis anlasilma olmamasi rica edilir)hemen sordum kapidaki elemana bu kim..Yigit ya die gevsek bi cevap verdi..tabikide umdugum kisi

O gun giripte izleyemedim ama ertesi hafta cuma Opus a geldim.Yigit i buldum once tabi tanimama ihtimali ile (cunku evrim gecirdim diyebilirim lise den bu yana)tanittim kendimi,neyseki tanidi filanda rezil olmadim 😆 ,sonrasi sohpet muhabbet deisik sorularima verdigi net yanitlar filan derken super bi ses ve muzik...Meger Kanca baya baya iyimis..

Carsamba gardiyandaydim,biraz sonlarina yetistim birazda kafam iyidi pek tat alamadim,ama Black i ve Shine on your crazy diamond i dinledim ya gerisi pekte onemli deil..Ve dun gece de Opus'taydm,gene black isteklerimizi kirmadilar 😉 ..

Beyler umarim uzun soluklu bir birlikteliginiz olur,cunku hepiniz zaten cok iyisiniz baska yerlerde de illaki iyi isler yaparsiniz ama biz(yada ben)sizi boyle cok sevdik,forumda okuduklarimdan da anladigim kadariyla herkes cok sevio sizi bundan eminim yani 😉 Hepinize basarilar...

ps<>kisisel fikrimdir bunu daha evvel vokalinizede 🙂 soyledim..abi allah askina bi klavyeci alin!! 😆

sevgiler..

Caglar

psycho killer diye diye soylettik adamlara dun gece sağ olsunlar black dedik black te çaldılar..
herşey cok guzeldi.. kaçıranlar cok şey kaçırdılar..

çarşamba guardianda goruşmek dileği ile 🙂

walla diye diye söylettiniz..sayko kilır pek de çalmaktan hoşlanıyor olduumuz bi şarkı deil aslında ama sizi mi kıracaz? işimiz sizi eğlendirmek, beğendiyseniz ne mutlu..
bilenler bilmeyenlere annatsın..
kendinize ii bakınız müzikle kalınız..

Cuma gecesi cok keyifliydi komsu grubumuz kanca 🙂 cok tesekkur ederiz sahneye cagırdıgınız icin... hepimiz cok eglendik..

baska bi kanca-frekans bulusmasında gorusmek üzere iadei ziyaret gerekir artık buna bi 🙂

CaglarHepterlikci demiş ki:
Cuma gecesi cok keyifliydi komsu grubumuz kanca 🙂 cok tesekkur ederiz sahneye cagırdıgınız icin... hepimiz cok eglendik..

baska bi kanca-frekans bulusmasında gorusmek üzere iadei ziyaret gerekir artık buna bi 🙂

Elinize, ağzınıza, kolunuza, ayaklarınıza, herşeyinize sağlık arkadaşlar. İnşallah bigün hepberaber gelip sahnenize tecavüz edicez. 🙂

Çağlar olm şu imzanı değiştir artık!

Geri